Mii de vâlceni au sărbătorit în stradă ”Revelionul 2016”

vineri, 1 ianuarie 2016

 

La finalul evenimentelor festive ale lunii decembrie, încheiate cu ”Revelionul 2016” organizat, conform tradiţiei, în stradă cu participarea a mii de locuitori ai oraşului, doresc să aduc mulţumiri tuturor celor implicaţi în desfăşurarea acestor manifestări.

Ca de fiecare dată, ordinea, liniştea publică şi siguranţa cetăţeanului au fost asigurate de reprezentanţi ai Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, ai Biroului Siguranţă Rutieră, ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”General Magheru”, ai Poliţiei Locale a municipiului şi ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cărora le mulţumesc că şi în aceste momente de sărbătoare pentru toţi, au pus mai presus datoria şi au stat în stradă, în condiţii meteorologice deseori potrivnice, pentru ca evenimentele organizate să se desfăşoare fără probleme.

Pentru împodobirea festivă a oraşului, pentru amenajarea Târgului de Iarnă şi pentru organizarea celorlalte manifestări vreau să mulţumesc Direcţiei Administrarea Domeniului Public, SC Pieţe Prest SA, Corpului de Control al Primarului şi altor structuri implicate din cadrul Primăriei. Aceleaşi mulţumiri se cuvin aduse şi tuturor colaboratorilor care au contribuit la desfăşurarea momentelor artistice din această perioadă.

Un cuvânt de apreciere trebuie transmis şi la adresa presei locale şi regionale, care a promovat intens evenimentele organizate în cursul lunii decembrie 2015 şi le-au adus, astfel, la cunoştinţa cetăţenilor Râmnicului.

Iar cele mai calde mulţumiri le îndrept către locuitorii Râmnicului, cei care  au participat în număr mare la manifestările pregătite pentru ei şi care au apreciat eforturile administraţiei locale de decorare a oraşului şi de organizare a unor evenimente specifice.

Celor menţionaţi mai înainte şi, de asemenea, tuturor locuitorilor Râmnicului, le doresc să aibă parte de un an plin de împliniri şi sănătate!

 

La Mulţi Ani 2016!

 

 

Gigi Ion Matei,

Primar interimar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe