Șpârle și șopârle, 29.12.2015

luni, 28 decembrie 2015
  • Acum, la sfârşit de an 2015, avem parte de un „bilanţ negru” la Consiliul Judeţean Vâlcea, după mai mult de un an de „domnie” a preşedintelui interimar Gică Păsat. Pe lângă faptul că nu a conceput şi iniţiat vreun proiect cu finanţare europeană, Păsat se poate „lăuda” cu faptul că nu a finalizat NICIUN proiect european început de predecesorul său, Ion Cîlea. La 31 decembrie 2015 expiră eligibilitatea tuturor proiectelor europene, astfel că după 1 ianuarie 2016 se va apela la bugetul propriu al CJ Vâlcea pentru finalizarea tuturor investiţiilor începute pe programe europene. Vorbim aici de milioane de euro care ar fi trebuit imputaţi direct preşedintelui Gică Păsat şi directoarei de la Programe Externe, Carmen Alexandrescu, şi anume la proiectele „Reabilitarea Spitalului Judeţean Vâlcea” - 4 milioane euro, „Modernizarea drumului DJ 665 Vaideeni-Horezu” - 1,2 milioane euro, „Reabilitarea DJ 648 Ioneşti-Olanu” - 400.000 euro, „Mirajul Oltului, extinderea infrastructurii turistice din Călimăneşti” - 2 milioane euro, „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea”, etc.

 

  • După zeci de ani în care a „murdărit” faţa urbanistică a centrului Râmnicului, clădirea societăţii Moda Sârguinţa, redenumită „Modas” (dintre River Plaza Mall şi Winmarkt Mall) este astăzi un exemplu de urmat în privinţa lucrărilor de modernizare a imobilelor. Ziarul nostru a fost cel mai aprig critic al modului cum arăta clădirea în trecut, însă iată că acum este finalizată, arată ultra-modern (cu lift de sticlă pe exterior), iar din punct de vedere arhitectonic se încadrează perfect cu imobilul ce aparţine River Plaza Mall. Felicitări, Moda Sârguinţa!

 

  • Am primit pe adresa redacției:În atenția ANAF-  individul acesta nu emite bonuri fiscale pentru închirierea terenurilor de tenis și fotbal, pe care la deține pe strada Morilor, în baza sportivă? Tot o formă de furt e și asta. Individu’ nu sfidează doar cetățenii, ci sfidează și instituțiile statului, făcând evaziune fiscală la lumina zilei.“ Să fie vorba despre Mircia Gutău? Nu credem! Noi știm că este curat ca lacrima și respectă legile! Și totuși…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe