Supermarketul BILLA de la Râmnicu Vâlcea se desființează!

marți, 22 decembrie 2015

Carrefour anunță marți semnarea unui acord de achiziție a societății Billa România cu Grupul Rewe, însă operațiunea trebuie aprobată de către Consiliul Concurenței, se arată într-un comunicat de presă transmis, marți, AGERPRES.

'Repartizate pe întreg teritoriul românesc, cele 86 de supermarketuri Billa România reprezintă o suprafață de vânzare totală de 83.000 de metri pătrați. Datorită acestei achiziții, Carrefour devine primul operator de supermarketuri din România, întărindu-și astfel oferta multiformat și mergând totodată mai aproape de clienții săi', se menționează în comunicat.

Așadar, dispare Billa, vine Carrefour !

Carrefour, al doilea grup de distribuție mondial și primul din Europa, are peste 380.000 de angajați în întreaga lume. 'Prezent în 35 de țări cu peste 12.000 de magazine, grupul a realizat o cifră de afaceri de 100,5 miliarde de euro în 2014', se precizează în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Supermarketul BILLA de la Râmnicu Vâlcea se desființează!”

  1. Nu va ingrijoreaza politica de monopol in domeniul comertului. Principiul de baza al capitalismului in domeniul comertului este -CONCURENTA - micii producatori sunt omorati de marile magazine iar marile magazine sunt omorate de mega marile magazine. Prin reducere la absurd in final am putea ajunge la o singura reatea de mega magazine care sa se numeasca Carrefur sau Alimentara in care sa gasim in toata tara, in toata Europa ,in toata lumea aceleasi produse la aceleasi pret. asta ar putea insemna globalizarea. Parca pe aici. am mai fost!!!

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe