Locuri de muncă pentru VÂLCENI în Danemarca și în Portugalia!

marți, 22 decembrie 2015

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza la mijlocul lunii februarie 2016 în Oradea și/sau Timișoara, o bursă a locurilor de muncă în sectorul agricol, la cules de mazăre – 400 locuri (300 locuri pentru Danemarca și 100 locuri pentru Portugalia).
Durata contractului:

 

  1. 1 iunie - 1 septembrie 2016 – lucru în Danemarca;
  2.  1 martie - 1 iunie 2016 – lucru în Portugalia.

Program de lucru 6 zile/săptămână. Munca începe devreme dimineața și se termină în jurul prânzului.
Condiţii:
- Pentru Danemarca: Cazarea se face în corturi aduse de lucrători; în camping sunt disponibile: bucătărie, sală de mese, toalete, dușuri, mașini de spălat, TV și internet . Taxa de cazare plătită de lucrător/zi este 4,5 euro și acoperă inclusiv gazul, apa și electricitatea. Pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpărături, angajatorul va pune la dispoziția lucrătorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoană; opțional, lucrătorii pot să își aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă.
- Pentru Portugalia: Cazarea se face în apartamente cu 1 - 4 camere, cu bucătărie, toaletă și duș; de obicei stau 2 persoane într-o cameră. Taxa de cazare platită de lucrător/zi este de 2 euro și nu acoperă costul gazului și electricității, care trebuie plătit, conform consumului, de lucrător. Transportul de la locul cazării la locul de muncă este gratuit, fiind asigurat de angajator. Informaţii suplimentare se găsesc pe website-ul: www.My-greenpeas.com;

 

 Plata muncii:
-în Danemarca: este în funcție de cantitatea culeasă. Salariul este în jur de 0.6 euro/kg +12,5% bani de concediu. Impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu conform legislației daneze.
Mai multe informații despre impozite: http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=44252&vId=0&lang=US;
-în Portugalia: este în funcție de cantitatea culeasă. Salariul minim pe lună/persoană pentru 172 de ore de lucru este de 690 euro brut. Dacă se culege mai mult de 1950 kg/lună, se va plăti, pentru fiecare kg. cules în plus, 0,35 euro/kg, ca bonus la salariul minim. Impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu conform legislatiei portugheze.
Transportul dus-întors în/din Danemarca sau Portugalia este în sarcina lucrătorului.

 

Cerinţe:
-Vârstă minimă – 18 ani;
-Cunoştinţe de limba engleză - nivel minim;
-Muncă fizică grea, indiferent de climă;
-Experienţa în muncă agricolă constituie un avantaj;
-Lucrătorii trebuie să fie motivați și flexibili în privința programului; Toleranță și respect pentru colegii din echipă; Onestitate și responsabilitate în toate situațiile; Atitudine pozitivă pentru dezvoltarea abilităților și contribuție pozitivă în cadrul echipei.
Mod de aplicare: Candidații trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poză inclusă, pe adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..">[email protected]. (instrucţiuni de aplicare www.My-greenpeas.com)

 

Preselecţia persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin e-mail de către angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor preselectate de către angajatorul danez se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor și/sau Timiș.
Detalii referitoare la data, locul şi programul selecţiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate.
Nu sunt admise alte persoane la interviu.
Termen limită de trimitere a CV-ului: 01.02.2016.
INFORMAȚII SUPLIMENTARE: Pe site-ul ANOFM: www.eures.anofm.ro sau la sediul AJOFM VÂLCEA, str. Dacia, nr.8, Compartiment EURES, telefon: 0350419715.

 

 


Nicolae Gabriel ALBINARU - DIRECTOR EXECUTIV - Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe