ANUNȚ IMPORTANT PENTRU ȘOMERI! Producătorul de componente auto Faurecia caută 600 de oameni pentru fabrica din Vâlcea

vineri, 18 decembrie 2015

 

O nouă fabrică de tapițerii pentru industria auto se va deschide la Râmnicu Vâlcea de către producătorul francez de echipamente auto Faurecia. Firma din Franţa a investit la Râmnicu Vâlcea peste 12 milioane de euro. Forța de muncă angajată a companiei, care s-a dublat din ianuarie 2015, va continua să crească odată cu crearea a 600 de noi locuri de muncă până în martie 2016.

Locul 4 în Europa și 7 la nivel mondial, Faurecia este unul dintre cei mai mari producători de echipamente pentru industria auto. În noua fabrică din Râmnicu Vâlcea, compania va produce tapițerii textile și din piele pentru scaune auto. Cu un număr existent de 700 de angajați, Faurecia va angaja în final 1.600 de persoane, pe poziții de operatori de producție, specialiști tehnicieni, coordonatori de echipă și manageri. Până în martie 2016, compania urmărește să angajeze, între alții, operatori mașini de cusut și pentru tăiere, operatori de producție, precum și specialiști în controlul calității și ingineri de producție.

Pentru a aplica pentru pozițiile disponibile la Faurecia Râmnicu Vâlcea, candidații sunt invitați să trimită un e-mail la adresa [email protected]. De asemenea, ei pot contacta direct compania la adresa Str. Depozitelor Nr. 10, Râmnicu Vâlcea sau, telefonic, de luni până vineri, între 8 și 16:30, la 0737.977.123.

Preocupată de formarea și dezvoltarea talentelor în rândul angajaților, Faurecia urmărește să angajeze persoane în căutare de o carieră pe termen lung în cadrul companiei. Astfel, fiecare nou angajat va parcurge un amplu program de instruire, în care va cunoaște instrumentele, procesele, metodele și cultura Faurecia numită "A fi Faurecia", bază a excelenței operaționale a companiei.

Campania de recrutare în Râmnicu Vâlcea vine în urma dezvoltării prognozate pentru fabrica de aici. Până în 2019, ca urmare a altor două etape ale procesului de extindere a unității de producție, suprafața fabricii aproape se va dubla, de la 12.000 la 22.000 de metri pătrați. Parte a strategiei Faurecia, compania urmărește să opereze fabrici moderne și extinse, situate în proximitatea clienților săi și de a crea produse atractive care le oferă acestora valoare adaugată.

"Faurecia Râmnicu Vâlcea este prima investiție multinațională semnificativă din zonă, care aduce cu sine o cultură a eticii în muncă foarte respectată și expunere profesională într-un mediu de afaceri industrial. Părerile primite din piața muncii locale confirmă o mare apreciere a prezenței Faurecia în zonă. Ne așteptăm ca Faurecia Râmnicu Vâlcea să devină angajatorul cel mai căutat în această zonă", a declarat Daniela Mihăilă, Manager Resurse Umane Faurecia Râmnicu Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea: locație - cheie

România și Râmnicu Vâlcea, în mod particular, au fost alese pentru a dezvolta activitățile diviziei “Comfort și Trim” a companiei Faurecia Automotive din două motive principale. Pe de o parte, județul Vâlcea oferă forță de muncă locală disponibilă și bine pregătită, iar pe de alta, compania are deja o experiență de succes în producția locală încă din 2003, în fabricile din Tălmaciu (divizia Scaune Auto), Craiova (Tehnologii de Control al Emisiilor) și Pitești (Sisteme de Interior).

Considerat de producătorii auto un partener de încredere, Faurecia Automotive Seating produce acum în România pentru Peugeot și Audi. De exemplu, experiența companiei în fabricarea de produse de înaltă calitate a făcut ca Faurecia să fie aleasă pentru a produce tapițerii pentru noul model Audi A4. Aceste lucrări de producţie, precum și viitoarele contracte vor fi realizate în fabricile din Tălmaciu și Râmnicu Vâlcea.

Despre Faurecia

Faurecia este unul dintre cei mai mari producători de echipamente auto din lume, specializat în patru arii de activitate: Scaune Automotive, Tehnologii de Control al Emisiilor, Sisteme de Interior și Exterioare de Autovehicule. În 2014, Grupul a înregistrat vânzări totale de 18,8 miliarde euro. La 31 decembrie 2014, Faurecia avea 100.000 angajați în 34 de țări, în cele 330 de fabrici și 30 de centre de cercetare și dezvoltare. Faurecia este listată la bursa Euronext Paris și tranzacționată pe piața de acțiuni din SUA la NYSE overthecounter (OTC).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe