Președintele Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, Bogdan Mateescu, vrea bani de la ziariști!

joi, 17 decembrie 2015

Tânărul judecător Bogdan Mateescu, fiul primarului din Băile Govora, Mihai Mateescu, și-a reînnoit mandatul de președinte al Judecătoriei Râmnicu Vâlcea. Felicitări! Colegii de la publicația Vocea Vâlcii scriu într-un articol că: Judecătorul Bogdan Mateescu s-a făcut remarcat prin câteva luări de poziţie pertinente şi prin lupta sa pentru o justiţie independentă şi pentru drepturile magistraţilor. Sunt de notorietate numeroasele sale demersuri de apărare a independenţei, imparţialităţii şi reputaţiei profesionale, demersuri care i-au adus recunoaştere şi respect din partea colegilor săi din întreaga ţară. 

Suntem de acord cu cele scrise de ziariștii de la Vocea Vâlcii și am scris articole pozitive referitoare la aceste aspecte.

De asemenea, aceeași publicație mai adaugă: Bogdan Mateescu ocupă această funcţie din data de 1 ianuarie 2013, el înregistrând multe succese şi fiind primul judecător din Vâlcea care a adus o nouă abordare atât în relaţia cu publicul, cât şi cu mass-media.

Și această formulare este una potrivită: relația lui Bogdan Mateescu cu mass-media este una chiar nouă.... adică de forță. Cel puțin, relația cu publicația Ziarul de Vâlcea: Mateescu acționându-ne în judecată pentru un articol, e adevărat nu tocmai măgulitor, și câștigând (că doar nu era să piardă!) procesul. E adevărat că nu a dobândit miliardele pe care le ceruse inițial.

Acum acest sfânt al justiției vâlcene, chiar așa îl considerăm, vrea bani de la Ziarul de Vâlcea, apelând chiar la serviciile unui executor judecătoresc, care cam forțează nota și se mișcă la limita abuzului, încercând să ne intimideze partenerii de afaceri cu tot felul de adrese! Deja a început să ne ia bani din conturi, nu-i nimic, noi respectăm decizia justiției, dar să respecte și Mateescu presa! Am încercat să-l abordăm pe președintele Judecătoriei Râmnicu Vâlcea pentru a-l întreba cum vrea să-i dăm banii? În numerar sau în cont? Dar lui Vodă din Loboda Justiției Vâlcene nu-i mai ajungi la nas nici cu prăjina. Știm că are simțul umorului și nu-l supără niște biete expresii, că doar nu sunt cărămizi! El știe cum stă treaba cu epitetele și caracterizările, că doar le folosește cu duiumul pe pagina de facebook.

Am încercat o abordare instituțională și i-am trimis recent câteva întrebări pentru un interviu, întrebări foarte pertinente. Bogdan Mateescu l-a nominalizat pe vicepreședintele Judecătoriei să răspundă. Nici până la ora actuală nu am primit răspunsurile la întrebări! A trecut și termenul legal pentru răspuns! Ce să facem acum, să dăm în judecată Judecătoria?

Cam aceasta este relația lui Bogdan Mateescu cu presa din Vâlcea, el nu are parteneri de discuții, doar subordonați. Cine mișcă în front e taxat cu procese sau tot felul de reclamații. NU, nu de Mateescu! El este fără de pată!

Și, totuși, cum vrei banii, domnule Mateescu?! Vrei să-ți schimbi Mercedesul? Te ajutăm, facem o chetă publică!

Ziarul de Vâlcea merge înainte, NU CEDĂM ABUZURILOR ȘI PRESIUNILOR!

Tiberiu Pîrnău

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe