Lătrăul politic liberal

marți, 15 decembrie 2015

 

Lătrăul politic liberal

PNL lansează în politica vâlceană o nouă specie: LĂTRĂUL POLITIC ?!
” Că în politică este normal să existe dezbatere, puncte de vedere diferite sau chiar "contre", suntem cu toții perfect de acord. Am spus în urmă cu mai mult timp și imi păstrez punctul de vedere, că pentru a-și recâștiga credibilitatea în fața oamenilor, politicienii trebuie să ridice calitatea dialogului pe diversele teme ce se regăsesc în viața economică, socială și politică a comunității.

Am fost tentat să nu răspund la un material care frizează atacul la persoană, bineînțeles la adresa mea, material remis presei de către PNL Vâlcea, prin structurile specifice de relație cu presa.

Cred cu tărie că genul acesta de atac nu ar trebui să nască o nouă "specie" în politică – LĂTRĂUL POLITIC, acesta fiind cel care întocmește materiale la comandă, fără a se abține în a folosi diverse mijloace pentru a otrăvi imaginea publică a oponenților politici.

Vreau să fiu foarte clar și să-i asigur inclusiv pe liberalii vâlceni că nu voi ezita niciodată să invoc numele predecesorului meu, dr.ing. Ion Cîlea atunci când cineva se va împăuna cu munca acestuia, fără să aibe măcar eleganța de a-l nominaliza când vor vorbi despre investiții demarate de către acesta.

Revenind, vreau să le spun tuturor adversarilor noștri politici că este o onoare pentru mine să vorbesc despre dr.ing. Ion Cîlea sau despre domnul Iulian Comănescu, foștii Președinți ai PSD Vâlcea, oameni care au contribuit la dezvoltarea acestui județ și cărora eu le rostesc numele cu pofund respect.

PNL-iștii care fac astăzi materiale de presă agresive, au nenumărate motive să îl prețuiască și să îi rostească numele stând în picioare, fostului nostru Președinte dr.ing. Ion Cîlea, cel care a mers din casă în casă pentru ca USL să câștige alegerile în 2012 la nivelul județului. Liberalii, pe atunci în USL, îi datorează lui Ion Cîlea respect, întrucât au beneficiat de proiectul USL din plin.

Uită liberalii și probabil sunt deranjați pentru că îl evoc pe fostul nostru Președinte, că ei sunt cei care l-au tradat inclusiv pe Ion Cîlea aliindu-se cu PDL-iștii pentru ca astăzi să fie la conducerea administrativă a județului.” - declaraţie deputat Constantin Rădulescu, Preşedinte PSD Vâlcea.
Biroul de Presă al PSD Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe