Robert Dican, patronul bătăuș, a dat declarații false la comisia AJF

duminică, 13 decembrie 2015

Patronul bătăuş al unei echipe din Vâlcea a dat declaraţii false la Comisie: a acuzat un adversar că s-a bătut cu poliţiştii. Mincinosul promitea bani jucătorilor adverşi care luau roşu

Comisia de Disciplină a AJF Vâlcea analizează evenimentele petrecute la ultima etapă de Superligă, la meciul Cavalerul Trac Cernişoara - Posada Perişani, scor 1-0,  unde fotbalistul echipei oaspete, Ştefan Răcăreanu, a fost pălmuit de către Robert Dican (foto principal), patronul formaţiei locale.

Antrenorul echipei Posada Perişani, Dumitru Teleşpan (foto mic), fostul jucător al Chimiei a luat foc după ultima şedinţă a Comisiei de Disciplină a AJF Vâlcea, la care a fost prezent şi patronul de la Cernişoara, Robert Dican.

”Patronul de la Cernişoara, Robert Dican, s-a dus la pauză şi l-a lovit pe Răcăreanu, care stătea pe bancă, au fost zeci de martori, este ceva inadmisibil. La Comisia de Disciplină, Robert Dican a susţinut însă că totul s-a petrecut pentru că un alt jucător al nostru, Roncea, s-ar fi bătut cu poliţiştii. Este o mare minciună, Roncea o avea păcatele lui în trecut, acum însă este total nevinovat. Noi suntem plătiţi de Primăria Perişani. Ce o să creadă primarul şi consilierii de acolo când aud aşa ceva? Aşa se ajunge la desfiinţarea unei echipe. Îmi pare rău că nu am retras echipa de pe teren, dar m-am gândit că vom fi şi noi sancţionaţi. Noi nu mai avem nicio şansă la câştigarea campionatului, încercăm să facem o echipă bună pentru sezonul viitor, care să joace şi împotriva arbitrilor. Acum, cred că formaţia Cozia Călimăneşti este cea mai bună din campionat. Adrian Dulcea face jumătate din echipă. La ora actuală, nicio echipă din Superliga Vâlcea nu se poate susţine în Liga a III-a, dar Călimăneşti este o staţiune cu multe firme, aproape de Vâlcea, se pot atrage sponsori” a declarat Dumitru Teleşpan, care a antrenat cu ani în urmă şi pe CSM Râmnicu Vâlcea.

Jucătorul Costi Roncea este şi el uimit de declaraţiile făcute la Comisia de Disciplină de sponsorul de la Cernişoara, Robert Dican. ”Patronul echipei din Cernişoara l-a lovit pe Răcăreanu, dar apoi susţine că noi ne-am luat la bătaie. În timpul jocului, el îmi striga de pe margine că îmi dă 100 euro dacă iau cartonaş roşu, toată lumea ştie lucrul acesta. Avem 22 de jucători care sunt martori şi ştiu ce s-a întâmplat acolo. Singurul care a lovit a fost domnul patron Dican de la Cernişoara. Nu ştiu de ce m-a implicat pe mine, eu doar eram acolo pe bancă, nu a sărit nimeni la bătaie. Un coleg al nostru a auzit că poliţiştii şi jandarmii îi ziceau lui Robert Dican că se văd acasă, după meci! E ca în Vestul Sălbatic acolo, la Cernişoara, omul acela face tot ce vrea el” a spus mijlocaşul de la Posada, Costi Roncea.

Comisia de Disciplină a AJF Vâlcea va anunţa zilele viitoare un verdict în acest caz. La ora meciului, Robert Dican era suspendat.

Articol scris de Adi Georgescu - prosoport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe