DOI PROFESORI, prinşi făcând SEX ÎN ŞCOALĂ. Totul a fost filmat de un elev FOTO

sâmbătă, 12 decembrie 2015

Doi profesori din  au fost filmați în timpul unei partide de sex, chiar în sala de clasă. Cel care a prins în fapt cadrele didactice a fost un elev de 16 ani.

Cei doi profesori, unul de filosofie, celălalt de portugheză, aveau o aventură și s-au gândit să o condimenteze cu sex la locul de muncă, scrie presa locală. Totul s-a întîmplat în luna septembrie, însă cazul s-a aflat abia acum deoarece o altă fetiţă din şcoală, de doar 11 ani, a făcut plângere pentru abuz sexual din partea a şase colegi.

Citeşte şi CAZ HALUCINANT. Motivul CIUDAT pentru care un a băiat a făcut timp de trei ani SEX cu iubita cu LUMINA STINSĂ

Deşi era încă vacanţă, un elev "rătăcit" prin școală i-a surprins pe cei doi profesori pe catedră și a filmat totul cu o cameră fixată la rucsac, după ce a fost împiedicat să intre în sala de curs iar tatăl acestuia a trimis înregistrarea conducerii școlii. Cei doi dascăli și-au primit pedeapsa și au fost concediați de șefii lor, pentru comportament indecent. "Scenele sunt demne de filme porno. Toată partida durează 20 de minute", spune tatăl băiatului. După ce totul a devenit public, mai mulţi părinţi au decis să-şi mute fetele la o altă şcoală.

VIDEO Elevi filmaţi făcând sex în clasă. Toţi colegii au dat buzna la uşă

 

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/doi-profesori--prinsi-facand-sex-in-scoala--totul-a-fost-filmat-de-un-elev-de-al-lor-foto_189732.html#ixzz3u7ENmTSd

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe