La Vâlcea, foarfeci şi tupeu în galben şi portocaliu, PNL şi PDL!!!

vineri, 11 decembrie 2015

La Vâlcea, foarfeci şi tupeu în galben şi portocaliu, PNL şi PDL!!!Săptămâna a început bine pentru harnicul primar din Şuşani şi comunitatea care l-a ales, la fel şi pentru comunitatea din Mădulari şi toată zona drumului judeţean DJ 677 Mădulari – Şuşani – Limita judeţului Olt.

Acelaşi început de săptămână a fost unul tumultuous, dar ipocrit datorită comportamentului, pentru conducerea interimară liberală şi pedelistă a Consiliului Judeţean Vâlcea.
Astfel, luni 7 decembrie 2015, Preşedintele Interimar Gheorghe Păsat, vicepreşedintele interimar Romulus Bulacu şi alţi liberali “de bine”, au participat la recepţionarea lucrărilor la proiectul finanţat din fonduri europene : “Reabilitare şi modernizare DJ 677 Mădulari – Şuşani – Limita judeţului Olt km 0+000-23+850, judeţul Vâlcea”, proiect promovat, implementat şi urmărit să se realizeze de fostul Preşedinte al Consiliului Judeţean, dr.ing. Ion Cîlea şi echipa pe care a coordonat-o atât la nivelul executivului instituţiei dar şi la nivelul grupului consilierilor PSD din Consiliul Judeţean.
Valoarea totală a proiectului a fost de 58.913.875,84 RON, din care valoarea finanţării nerambursabile este de 46.640.559,60 RON, contribuţia Consiliului Judeţean 991.243,16 RON şi 11.282.073,08 RON T.V.A., iar perioada de implementare de 24 de luni.
Proiectul a fost realizat pe teritoriul comunelor Guşoeni, Şuşani şi Mădulari.

Cât timp a trăit, Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea Ion Cîlea a fost în permanenţă atacat de liberalii vâlceni, în frunte cu preşedintele organizaţiei Judeţene Vâlcea, deputatul Cristian Buican, secondat de Gheorghe Păsat, Romulus Bulacu şi alţii, că nu dezvoltă judeţul şi nu reuşeşte să atragă fonduri europene pentru infrastructura rutieră vâlceană.
Când Ion Cîlea a trecut la cele veşnice răpus de o boală nemiloasă, pe care a dus-o pe picioare luptând în permanenţă pentru dezvoltarea judeţului, liberalii vâlceni au şi monopolizat proiectele acestuia, în speranţa că acest lucru le va aduce un plus de imagine.
Că nu sunt în stare să “văruiască” ceea ce fosta conducere a Consiliului Judeţean a construit (asta ca să folosim o maximă postdecembristă) este vizibil cu ochiul liber, nu trebuie să te forţezi prea tare.
Dar ca să devii campion al ipocriziei şi să pozezi cu zâmbetul până la urechi la Şuşani în momentul tăierii panglicii inaugurale a drumului reabilitat, încercând să pari apropiat de oameni şi de problemele lor, asta depăşeste puterea de suportabilitate.
Exact cu un an în urmă, “liberalii de bine” din Consiliul Judeţean Vâlcea, respectiv Gheorghe Păsat, preşedinte interimar, Romulus Bulacu Vicepreşedinte Interimar şi Consilierii Judeţeni PNL şi PDL votau pentru comuna Şuşani, grav afectată de inundaţiile de la sfârşitul lunii iulie 2015, COLOSALA SUMĂ de ZERO LEI.
Atunci, onorabilii liberali şi pedelişti vâlceni explicau arondarea sumei de ZERO lei, unei comunităţi care avea aproximativ 90% din infrastructura rutieră distrusă de ape, că plecarea Primarului Staiu de la PNL la PSD trebuia pedepsită (Conform procesului verbal al şedinţei de Consiliu Judeţean din octombrie 2014, aprobat în şedinţa de Consiliu Judeţean din noiembrie 2014).

Acum însă “liberalii de bine” din Consiliul Judeţean s-au înghesuit în poză, de mai să strice aparatele reporterilor, care nu reuşeau să-i introducă pe toţi în cadru, zicâd ce proiect frumos şi folositor comunităţilor din Mădulari, Guşoeni şi Şuşani au implementat ei.

De Ion Cîlea şi echipa acestuia care sunt adevăraţii realizatori ai acestui proiect nici o vorbă, că doar, doar vâlcenii o să-i voteze la anul.
Trecând peste ipocrizia liberalilor şi pedeliştilor vâlceni, trebuie să le spunem că proiectele europene nu se pot realiza prin înghesuirea în pozele oficiale, ci printr-o cunoaştere reală a problemelor judeţului şi prin promovarea soluţiilor care să ţină seama de specificului local.

 

Biroul de Presă PSD Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe