Sponsorii de la HCM Râmnicu Vâlcea cer să fie ajutați la licitații pentru a da bani la echipă

joi, 10 decembrie 2015

 

HCM Ramnicu Valcea traverseaza momente foarte grele, echipa de handbal feminin fiind aproape de colaps. Ion Matei, primarul interimar al orasului, a declarat ca a gasit sponsori pentru formatie, insa acestia ar fi cerut in schimbul banilor sa aiba parte de licitatii "aranjate".   

Bugetul de 2,2 milioane de lei a fost depasit, iar primarul Matei a cerut o suplimentare de 360.000 de lei. Masura nu a fost insa aprobata in sedinta Consiliului Local, iar gasirea de sponsori a fost singura solutie, sustine Prosport.

Primarul a gasit sponsori pentru HCM, insa acestia voiau sa fie ajutati sa castige unele licitatii organizate de Primaria din Ramnicu Valcea.

"Diferenta de bani solicitata este pentru jucatoarele straine, carora nu li se poate intocmi PFA, neavand cetatenie romana. In administratie, pentru a putea ajuta sportul, exista două variante, prin sponsorizare sau prin alocarea de fonduri din bugetul local. Eu am ales calea dreapta si legala, pentru ca nici sponsorii nu dau bani degeaba. Ar fi vrut sa-i ajut la licitatii, iar eu am preferat ca acestea sa fie facute corect. In bugetul de la inceputul anului, 150.000 de lei ar fi trebuit adusi din sponsorizari, dar nu au existat sponsori, pentru ca nu au fost ajutati la randul lor de Primarie" - Ion Matei, primarul din Ramnicu Valcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe