Robert Dican, patronul formaţiei de fotbal Cavalerul Trac Cernişoara, comportament de HULIGAN

joi, 10 decembrie 2015

 

  • Încă un jucător din Vâlcea a luat bătaie pe teren. Patronul echipei adverse l-a luat la palme în faţa a şase jandarmi: "Nu a intervenit niciunul, ba chiar comentau că să ne ţinem gura"

Ultima etapă din cadrul Superligii Vâlcea a adus un nou incident care şochează fotbalul de pe malul Oltului. De această dată, evenimentul nedorit s-a întâmplat la meciul de sâmbăta trecută dintre Cavalerul Trac Cernişoara şi Posada Perişani, scor 1-0, în cadrul rundei a 17-a.

Fotbalistul echipei Posada Perişani, Ştefan Răcăreanu (foto), a fost pălmuit în pauza jocului de către Robert Dican, patronul formaţiei locale Cavalerul Trac Cernişoara. ”Am fost lovit cu palma la pauză de către Robert Dican, patronul echipei din Cernişoara, de faţă cu şase jandarmi, dar nu a intervenit niciunul, ba chiar comentau că să ne ţinem gura. Am martori toţi spectatorii. A intrat pe teren, a venit la banca noastră şi m-a lovit. După ce iei bătaie trebuie să şi taci, aşa cred jandarmii. Tot meciul, Dican a stat la gard cu bani şi striga la unul dintre jucătorii nostri că îi dă pentru blat. Voi face memoriu la AJF. Normal ar fi să câştigăm la masa verde. Suntem sclavi într-un sport condus de oamenii din AJF fără principii şi fără caracter. Dacă AJF nu face nimic după tot ce s-a întâmplat, mai bine stăm acasă. Numai cei de la AJF permit asta. L-au trimis la meci pe arbitrul Demetrescu, care declarase răspicat că nu va mai arbitra echipa noastră, după ce la Tomşani nu ne-a dat un penalty, iar acum a inventat penalty pentru Cernişoara. Este frustrant, te exasperează. Eu am intrat pe teren cu mâna ruptă, fac sacrificii pentru cei care ne plătesc. Vine un arbitru şi face praf meciul”, a spus Ştefan Răcăreanu.

Antrenorul echipei Posada Perişani, Dumitru Teleşpan, a vrut în prima fază să retragă echipa de pe teren, însă s-a răzgândit şi meciul a continuat. La final, Cavalerul Trac a câştigat derby-ul cu Posada Perişani, scor 1-0.

Rămâne de văzut ce măsuri va lua Comisia de Disciplină a AJF Vâlcea, mai ales că Robert Dican este recidivist şi era suspendat în momentul în care l-a pălmuit pe Ştefan Răcăreanu. În urmă cu o săptămână, în şase meciuri de la eşaloanele inferioare din Vâlcea s-au consemnat arbitrii loviţi, semn că violenţa este într-o creştere continua, iar conducerea AJF nu găseşte soluţii pentru stoparea acesteia.

Adi Georgescu (prosport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe