Un adolescent din Vâlcea, acuzat că a omorât în bătaie un bătrân şi a înţepat o fată cu un cuţit în gât, arestat

sâmbătă, 5 decembrie 2015

Un adolescent de 16 ani din judeţul Vâlcea a fost arestat preventiv pentru omor, el fiind acuzat că, după ce a băut, a intrat în curtea unui bătrân pe care l-a bătut cu pumnii şi cu picioarele până când pensionarul a murit, dar şi că a înţepat o fată de 13 ani cu un cuţit în gât.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Parchetul Tribunalului Vâlcea, un adolescent în vârstă de 16 ani din comuna Runcu a fost arestat preventiv pentru omor, el fiind acuzat că a ucis în bătaie un bătrân de 71 de ani.

Conform anchetatorilor, în seara zilei de 30 noiembrie tânărul s-a îmbătat şi a intrat în curtea bătrânului pe care l-a luat la bătaie, lovindu-l cu pumnii şi cu picioarele. După ce l-a pus pe pensionar la pământ, adolescentul l-a lovit până când bătrânul a murit.

În aceeaşi seară, tânărul a făcut scandal pe stradă, în comuna Runci, el înţepând o fată de 13 ani cu un cuţit în gât. Fata a fost dusă la spital, unde a fost operată, medicii constatând că nu i-a fost atins niciun organ vital. (Mediafax)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe