SC Apavil SA semnalează: Legea junglei în Drăgășani! Localnicii consumă apă, dar NU VOR să o plătească!

joi, 3 decembrie 2015

Deoarece la nivelul municipiului Drăgăşani sunt constituite asociaţii de proprietari într-o proporţie scăzută, SC Apavil SA întâmpină mari greutăţi privind încasarea debitelor de la clienţii persoane fizice care au domiciliul în condominii (blocuri de locuinţe). De asemenea, salariaţii operatorului regional de apă şi canalizare sunt împiedicaţi să citească apometrele din apartamente, întrucât locatarii nu permit accesul acestora. În multe cazuri, apometrele din apartamente nu pot fi citite cu lunile iar locatarii refuză să plătească pentru serviciile furnizate de Apavil. Nu în ultimul rând, apometrele din apartamente nu sunt sigilate iar cauza o reprezintă tot refuzul locatarilor de a permite accesul salariaţilor Apavil.

Echipele de salariaţi ale Apavil au făcut controale în mai multe rânduri şi de fiecare dată s-a constatat o atitudine refractară a locatarilor care înregistrează debite. Aceştia pur şi simplu par să-şi imagineze că dacă refuză să deschidă uşile apartamentelor, operatorul de apă nu va lua măsuri pentru recuperarea sumelor de bani facturate în contul serviciilor prestate. Precizăm că în acele cazuri în care vom constata că proprietarii apartamentelor nu doresc să fie concilianţi, refuzând sistematic să permită accesul salariaţilor Apavil în apartamente pentru citirea apometrelor, se va apela la înaintarea dosarelor respective în instanţă.

Facem încă o dată apel la cetăţenii municipiului Drăgăşani să constituie de urgenţă asociaţiile de proprietari, astfel încât salariaţii operatorului de apă şi canalizare să-şi poată desfăşura activitatea în mod corespunzător. De asemenea, îi rugăm pe proprietarii de apartamente să le permită salariaţilor Apavil accesul în locuinţe, pentru a citi apometrele. Nu în ultimul rând, le reamintim că serviciile prestate de Apavil trebuie achitate lunar, în spiritul unei relaţii economice echitabile.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe