Concert pentru Colectiv la Râmnicu Vâlcea. Un concert frumos pentru oameni frumoşi. Un bilet pentru îngeri.

miercuri, 2 decembrie 2015

concert colectiv

Un concert frumos pentru oameni frumoşi. Un bilet pentru îngeri.

Asta fost seara aceasta cu muzică, cu linişte, cu eleganţă, cu multe vise.

Uite că se poate să nu uităm, mai ales ei, cei tineri, Mă bucură prezenţa atâtor tineri la acest eveniment caritabil, este un semn de solidaritate, de emoţie, de seriozitate şi un semn că drama unor copii nu poate trece şi nu se poate uita. Au fost oameni care au cumpărat mai multe bilete, ştiind că aceşti bani vor merge în contul victimelor de la concert colectiv1Colectiv. Este Sfântul Andrei şi astăzi este ziua sau trebuia să fie onomastica Andreei Ştefan, râmniceanca noastră care nu a reuşit să câştige lupta cu destinul”, a spus Bobiţă Cătuşanu, unul dintre organizatorii concertului.

Printre artiştii care au urcat pe scenă s-a numărat şi senatorul Mădălin Voicu. Acesta a ţinut un moment de reculegere pentru victimele de la Colectiv şi a interpretat, apoi, două melodii.

„Din păcate, şi Râmnicu Vâlcea s-a numărat pe harta care nu ar fi trebuit să existe vreodată, a tragediei de la Colectiv. O tragedie care nu ar mai trebui niciodată să se repete”, a spus Voicu.

Au mai urcat pe scenă Alex Mica & Mr. Saxo Beat, Emilia Musala, Dj Rynno & Sylvia, Black Ice, Prometeu, Geo da Silva , Dj Yameel şi mulţi alţi artişti.

ramnicuvalceaweek.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe