SCANDAL SEXUAL! O fata de 15 ani sustine ca a fost violata, arsa cu tigara si filmata de doi tineri

luni, 30 noiembrie 2015

Un nou scandal de viol, o adolescenta de 15 ani sustine ca a fost abuzata si torturata de doi tineri.

Prima agresiune s-ar fi petrecut in urma cu doua saptamani cand, povesteste fata, a fost batuta de primul individ, arsa cu tigara si filmata, in timp ce era batjocorita. Iar apoi, in urma cu cateva zile, parintii copilei au scos-o cu politia din casa celui de-al doilea suspect, care o luase cu forta.

In urma cu doua saptamini, fata s-a intalnit la ea in sat cu un tanar de 20 de ani dintr-o comuna vecina, din Galati. Il cunostea prin mai multi apropiati, asa ca nu l-a refuzat cand acesta ar fi invitat-o la o plimbare cu masina. In autoturism mai era insa si un alt barbat.

violata vaslui

Adolescenta sustine ca tanarul de 20 de ani a dus-o apoi pe un camp, unde a violat-o si batut-o, in timp ce prietenul lui filma intreaga agresiune. Victima spune ca ar fi fost amenintata ca daca povesteste cuiva ce a patit imaginile vor fi postate pe Internet. Asa ca a tacut.

Duminica trecuta insa, un alt barbat de 21 de ani, din aceeasi comuna cu primul, ar fi luat-o cu forta cu masina si a dus-o  in judetul Galati, la el acasa. Aici, adolescenta povesteste ca a fost violata din nou. A scapat dupa ce parintii sai au anuntat politia si, impreuna cu agentii, au gasit-o in casa individului.

Copila sustine ca primul barbat pe care il acuza de viol a batut-o, a ars-o cu tigara si a zgariat-o cu cheile de la masina.

Dupa ce a fost filmata si amenintata, victima spune ca i-a fost teama sa povesteasca prin ce a trecut.

Acum, cand al doilea suspect a luat-o cu forta de pe strada si a batjocorit-o, parintii fetei au sunat la 112.


Mama fetei:
"Ce durere, credeam ca o gasesc moarta, pe credinta va spun. A ars-o cu tigara, a chinuit-o, a batut-o cu pumnii, de par, rupt tricoul, muscata de gat, zgaraiata cu cheile. A santajat-o ca o pune pe internet, o facea sa sara geamul, ii zicea ca ii arata lu taica-su."
Atit fata cat si parintii sai spun ca sunt amenintati in continuare de suspecti.

Victima: Sunt speriata. Mi-e frica sa ies si la toaleta, in curte, in drum. Dorm cu parintii. Ma ameninta ca daca ma prinde pe strada ma omoara, ca ma duce in Italia, il suna pe fratele meu mereu sa nu mai mergem la politie
Reporter: Ii cunosteai?
Pe unul din ei, da, de acum 2 saptamani, cand si-au batut iar joc de mine.

Tatal adolescentei povesteste ca in acelasi timp, cei acuzati ar cauta sa ajunga la o intelegere acum cu victima. Si ca, atunci cind el si sotia sa au ajuns impreuna cu politistii in casa celui de-al doilea suspect, alti citiva barbati erau la usa lui, asteptind sa o violeze si ei pe adolescenta.

Tatal fetei: "Au venit doi la mine asera, I-am gonit cand am ajuns acolo cu politia, mai erau vreo 4. Isi batusera joc de ea aia doi si o dadeau la altii"
Comisar sef Vasile Chelaru, Politia Municipiului Barlad: "Politistii de la Sectia Rurala 3 fac cercetari pentru viol. Femeia a sustinut ca in urma cu 2 saptamani fata a fost supusa unei agresiuni sexual, apoi cu cateva zile in urma"

Cei acuzati de fata au fost audiati joi de politisti. Barbatii sustin ca adolescenta ar fi iubita unuia dintre ei si ca a intretinut relatii intime de bunavoie.

STIRILEPROTV.RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe