Pe Iohannis îl doare în fund de Ziua României și de români!

luni, 30 noiembrie 2015

Pe neamțul Iohannis îl doare în fund de Ziua României. Normal! E neamț, e protestant, un mason care nu are nimic în comun cu tradițiile milenare ale românilor și cu zilele sfinte, naționale ale noastre, ale românilor. Ipochimenul ăsta nu are nimic în comun cu felul nostru de a fi al românilor, e rece ca gheața, noi suntem calzi, e ursuz, noi suntem veseli, plini de viață, e tăcut - din prostie sau așa îi este felul - noi suntem guralivi, ne place să palavrăgim. Iohannis pare autist de cele mai multe ori, ne dă impresia când tace că se gândește la cine știe ce mari proiecte, în folosul românilor, însă el tace că nu are nimic de spus. E tufă!

Neamțul hoț de case dovedit, instalat în fruntea țării de românii prostiți din diaspora, e iubitor de lux și de plimbări exotice. Nici nu s-a instalat bine la Cotroceni că Frankenstain ăsta și stupida lui babă soție, ce se crede sexy, că au și început peregrinările prin America și te mai miri pe unde. Îl doare pe el în undeva de România, de criza economică, de salariile bugetarilor, de mediul privat, de învățământ, de sănătate, de armată, îl doare în fund de toată lumea! Pentru el important este să trăiască bine, în vile de protocol de lux, să fie servit de mii de români îndobitociți, el și soția lui, penibila Prima Doamnă. Mi-e silă de individul ăsta, cu aere de mare șef de stat, care nu este decât o paiață în mâinile păpușarilor vestici!

Mi-e silă de infatuatul ăsta care trece cu viteză, cu coloana lui oficială, de parcă l-a născut mă-sa în coloană oficială, și-i sperie pe locuitorii localităților, pe care le traversează cu sirene la maxim și scârțâit se roți. I-am văzut cu ochii mei alaiul, la Călimănești, zeci de mașini îl însoțesc pe marțafoiul ăsta PENAL, dovedit de justiția din România că este un ESCROC! Chiar pe idiotul ăsta de ce nu-l saltă DNA-ul, de ce nu-l plimbă pe la televizor, pe la audieri, măcar s-o salte puțintel pe nevastă-sa, să vedem cum îi stă cu brățări! De ce pentru unii DNA este mumă și pentru alții ciumă?

Cum dracu să îl mai suport pe neamțul fără Dumnezeu când el nu ne respectă pe noi, românii, nu ne respectă Ziua Națională a României, refuză să o sărbătorească, se întorc în mormânt zecile de mii de martiri din Primul Război Mondial, buni români care s-au sacrificat pentru Întregirea Neamului Românesc! Așadar, Iohannis nu este președintele meu, este o biată cârpă penală, manevrată de păpușarii occidentali, care nu dau două parale pe România! Și când te gândești, cum i-a prostit Frankenstain ăsta pe români în 2014! Ceva de groază!

Tiberiu Pîrnău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Pe Iohannis îl doare în fund de Ziua României și de români!”

  1. Sunt foarte mulțumit ca romanii ii lasă pe cei din diaspora sa voteze. Dece Votează cineva care nu vrea sa trăiască in țara asta ? Iar restu de l-au votat , sa facă foamea cu el .
    In final cineva de zice Ceva pe fata .
    Felicitări

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe