La un pas de dictatură: Franța suspendă Drepturile Omului, urmează ROMÂNIA. Cel mai mare pericol care pândește Europa este…

sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Așa cum avertizam încă de acum aproape două luni, liderii europeni care au încurajat valul de migranți musulmani se vor folosi de eventualele acte teroriste din Europa pentru a restrânge drepturile cetățenilor și pentru a introduce legile Big Brother.

Ei bine, exact asta se întâmplă acum. După ce liderii francezi au încurajat cu inconștiență sau rea intenție imigrația arabă, de zeci de ani, astăzi pretind că lucrurile nu mai pot fi controlate decât dacă se apropie de dictatură. Pe de o parte, au introdus starea de urgență, ca pe timp de război, iar acum spun că vor suspenda și drepturile omului!!! Ce convenabil! Dacă ceva trebuie suspendat în Franța, este ca politicienii francezi ai ultimelor decenii să mai aibă dreptul de a decide ceva în această țară.

În același timp, dezastruoasa Angela Merkel, principala autoare morală a destabilizării Europei, susține chiar și acum imigrația arabă. Cetățenii europeni din Est au fost întotdeauna blamați în Germania. Imigranții musulmanii din Orientul Apropiat și din Africa au fost însă mereu primiți cu brațele deschise de autoritățile din această țară. De ce oare?

Oameni buni, terorismul a fost creat, direct sau indirect, de acțiunile și interesele forțelor politice care conduc lumea. Aceste forțe au nevoie de bau-bau-ul acestuia pentru a-și justifica legile Big Brother, restrângerea libertăților cetățenești, ca pași intermediari în crearea Statului Global și a Guvernului Unic dorit de elitele financiare ale planetei.

Știind că, dacă totul este roz, omul de rând nu va accepta ștergerea identității proprii, legi mai aspre, controlul vieții lui, violarea intimității sau cenzurarea informației, forțele care vor să conducă lumea au avut grijă să creeze această stare de insecuritate globală pentru ca omul de rând să ceară el însuși legi mai aspre care să îi restrângă libertatea și drepturile, să tolereze violarea intimității, cenzura informațională, totul pentru a avea mai multă securitate!!! Astfel, nu numai că cei mai mulți vor cădea în capcana întinsă de Elitele care conduc lumea, dar le vor și mulțumi acestora pentru ceea ce le vor lua!

Astăzi, în Europa, cel mai mare pericol nu este terorismul arab, ci transformarea Uniunii Europene într-o dictatură! Franța este la un pas. Cine va urma?

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe