Ion Ţiriac desfiinţează Guvernul Cioloş: Doar ţările cu dictatori au aşa ceva

sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Omul de afaceri Ion Ţiriac lansează un atac la Guvernul Cioloş şi laudă performanţele Guvernului Ponta. Fostul tenismen susţine că doar în ţările cu dictaturi exitstă guverne fără oameni politici.

“Domne, au pus un guvern despre care spune toată lumea că e un guvern de tehnocraţi. Eu sunt foarte inteligent, dar de data asta îmi dau seama că sunt prost. Nu înţeleg cum un guvern care e făcut numai din tehnocraţi, fără susţinere politică, poate să facă un sfert de lege care în Parlament trebuie să treacă. Îţi spun că o să fie foarte greu anul ăsta, pentru că nu există un guvern politic. Nu există ţară în lumea asta, în afară ţărilor cu dictatori, să aibă aşa ceva!”, a spus Ţiriac, la Smart FM, potrivit ziare.com.

De asemenea, Ţiriac a vorbit despre majorarea anunţată pentru salariile bugetarilor, dar şi despre cum a fost posibil că în urmă protestelor să fie răsturnat un guvern.

“Salarii mai mari? Atenţie, nu suntem atât de răi. În ultimii trei ani, în toată Europa, n-a avut nimeni creşterea noastră economică. Oamenii din străinătate nu înţeleg cum 30.000 de oameni au putut să dea jos Guvernul. Nu poţi să faci miting fără autorizaţie. Mă întreabă oamenii ‘Ţiriac, ce se întâmplă la voi în ţară?'”, a mai spus omul de afaceri, potrivit sursei citate.

Articol relatat de știripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe