DNA a greșit?! Consilierii județeni au aprobat contractele CET-ului! Mihai Bălan, "Acarul Păun"!

joi, 19 noiembrie 2015

Știrea că Mihai Bălan, fostul director general de la CET Govora, a fost reținut m-a făcut să iau condeiul și să scriu despre asta.
Motivul reținerii? Simplu. Mihai Bălan, girat de voturile consilierilor județeni, a aprobat niște fonduri pentru asistență juridică, folosite pentru un contract cu firma de avocatură a politicianului PSD, DAN ȘOVA.
Ce miroase aici? V-ați prins. Sunteți printre cei care și-au dat seama.
După cum știți CET Govora este subordonată Consiliului Județean Vâlcea. Ei bine doar aceștia pot aproba bugetul de venituri și cheltuieli pentru această companie strategică a județului nostru.
Marii vinovați sunt consilierii județeni. Ei acum ar trebui să-și dea demisia. Ei sunt principalii vinovați. Ei au aprobat aceste cheltuieli, Mihai Bălan doar a fost un executant. Astfel politicul și-a umplut buzunarele de bani și acum țapul ispășitor a fost reținut.
WAW. Corupția ucide. Așa strigau tinerii vâlceni când au ieșit în stradă.
Și iată cum CORUPȚIA, închide oameni care au avut un management bun și care au avut neșansa să fie acostaț de politic. Putea el să se opună unui astfel de contract? Bineînțeles că nu, doar ordinele nu se discută, se execută. Altfel omul își pierdea slujba.

Să vedem cum se finalizează acest dosar. Așteptăm cu mult interes. Până atunci DEMISIA politicienilor vinovați de această situație.

Mihai Ghebrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe