ANUNŢ DE PRESĂ CONFERINȚĂ DE ÎNCHEIERE proiect „IDEE pentru o societate bazată pe cunoaştere”

joi, 19 noiembrie 2015

 

 

 

 

Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării in Educație (IDEE), în parteneriat cu Editura SIGMA şi Asociatia ”EXE – Expertiză pentru o societate bazată pe cunoaștere” anunță conferința de închidere a proiectului „IDEE pentru o societate bazată pe cunoaştere, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, contract POSDRU/175/2.1/S/151627 (11 februarie – 10 decembrie 2015).

Evenimentul se va desfășura în data de 21 noiembrie 2015, începând cu ora 900, în sala de conferințe Enescu A, a Hotelului IBIS Gara de Nord București, Calea Griviței, nr.143, Sector 1, București.

Scopul conferinței de încheiere este acela de a promova și valoriza rezultatele remarcabile obținute pe parcursul celor 10 luni de implementare a proiectului, perioadă în care s-au înființat și au funcționat, în 7 județe din țară, nu mai puțin de 70 de firme de exercițiu, cu efortul a peste 150 de profesori și experți și implicarea a peste 700 de elevi.

Conferința reprezintă, de asemenea, o oportunitate de a face schimb de idei și bune practici, participanții fiind încurajați să prezinte experiența lor în cadrul acestui proiect. În cadrul evenimentului vor fi prezentate rezultatele proiectului, precum și beneficiile elevilor și profesorilor implicați în proiect.

 

Mai multe detalii despre proiect se găsescpe site-ul proiectului: www.idee-exe.ro

 

 

Persoană de contact:

Andreea Roxana CONSTANTIN

Tel.: 0735 095 642

E-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe