A fost prins violatorul de la Mitrofani! A violat doua femei si aproape l-a ucis pe fiul uneia dintre ele

joi, 19 noiembrie 2015

Urmarit international pentru doua violuri savarsite in Germania, un barbat de 35 de ani a fost prins in judetul Valcea, dupa ce a comis alte fapte oribile.

Intamplarea s-a petrecut in comuna Mitrofani iar suspectul a fost capturat dupa o actiune in forta, la care au participat zeci de politisti. Barbatul a mai facut inchisoare tot pentru viol, in Romania, dar a fost eliberat conditionat cu doi ani inainte de termen.

Oribila fapta s-a petrecut in localitatea Mitrofani din Valcea, in casa unui amic al suspectului, care locuieste cu mama si iubita lui. Invitat sa ramana peste noapte, musafirul a mers in toiul noptii camera in care dormea mama gazdei, o femeie de 61 de ani. A lovit-o crunt si a violat-o. Trezit din somn, prietenul agresorului a sarit in apararea mamei sale, dar a fost si el desfigurat in bataie. Suspectul a amenintat-o apoi cu moartea pe cea de-a doua femeie, a dus-o intr-o padure la patru kilometri distanta unde a batut-o si a violat-o.

Alertati, politistii l-au capturat pe suspect si abia atunci si-au dat seama ca barbatul - Catalin Paun, de 35 de ani, - era urmarit international pentru alte doua violuri savarsite in Germania. Prima victima a suspectului - o femeie de 61 de ani - abia se tine pe picioare si cu greu reuseste sa vorbeasca despre noaptea in care fiul ei l-a adus in casa pe individ.Fiul femeii n-a apucat sa schiteze niciun gest ca sa-si apare mama si iubita. Lovit crunt, a cazut inconstient la pamant. A urmat la rand iubita lui - chinuita cu orele.

Intre timp, acasa, rudele dadusera alarma. Cele trei victime au ajuns la spital. In starea cea mai grava este barbatul de 35 de ani pe care medicii l-au operat pana acum de mai multe ori.

Zeci de politisti au pornit in cautarea agresorului, extrem de violent. L-au prins de dimineata la marginea unei paduri. Abia atunci si-au dat seama ca barbatul este unul si acelasi cu cel pe care autoritatile germane il dadusera in urmarire internationala pentru doua violuri.

“Eu am aflat dimineata de violurile din Germania”, spune sotia lui Paun. “Am vazut ca era schimbat cand s-a intors din Germania”. Femeia marturiseste ca omul o batea, atat pe ea cat si pe copilul lor. Casatorit, cu un copil, suspectul a mai stat la inchisoare 6 ani, tot pentru viol. A fost insa eliberat conditionat, iar anul trecut a plecat sa munceasca in Germania. Acum este in arestul politiei Valcea iar autoritatile romane trebuie sa decida daca il extradeaza sau il trag mai intai la raspundere pentru oribilele fapte savarsite acum in tara.

stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe