Caz şocant într-o comună din Vâlcea: o familie întreagă, nenorocită de un violator dat în urmărire internaţională

marți, 17 noiembrie 2015

 

O familie din comuna Mitrofani a trăit, în noaptea de 13 noiembrie 2015, scene desprinse dintr-un film de groază. Fără să ştie, oamenii au primit în casă un violator dat în urmărire internaţională. Violatorul, un drăgăşenean în vârstă de 45 de ani, lucra cu ziua la familia care deţine o vie în comuna Mitrofani. Vineri noapte, după ce s-au cinstit bine, drăgăşeneanul a început să le facă avansuri mamei şi iubitei bărbatului care l-a angajat. Deranjat de atitudinea muncitorului, capul familiei a încercat să-l pună la punct, moment în care a fost atacat cu un par. În urma loviturilor primite, victima şi-a pierdut cunoştinţa, fiind transportată câteva ore mai târziu la spitalul din Slatina, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.    Rămase fără apărare, mama şi iubita bărbatului bătut au fost violate pe rând de drăgăşeneanul ameţit de aburii alcoolului.

Iubita victimei, o femeie în vârstă de 36 de ani, a fost abuzată sexual pe un câmp, la circa patru kilometri distanţă de casa familiei. După ce le-a violat pe cele două femei, bărbatul s-a ascuns. După mai bine de 24 de ore de căutări, poliţiştii au reuşit să-i dea de urmă şi să-l încătuşeze.    “La data de 14 noiembrie 2015, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Mitrofani au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 35 de ani ar fi fost agresat fizic, iar două femei, de 36 de ani, respectiv 61 de ani, ar fi fost agresate sexual. În urma cercetărilor efectuate, s–a stabilit că persoana bănuită de comiterea faptelor este un bărbat din municipiul Drăgăşani. La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au fost constituite echipe de căutare şi s-au instituit filtre pe raza întregului judeţ ”, se arată într-un comunicat al  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Violatorul, urmărit si de autorităţile din Germania

Violatorul din Mitrofani a fost prins duminică dimineaţa şi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Piteşti, care au decis reţinerea acestuia pentru 24 de ore. Ulterior, judecătorii au dispus arestarea preventivă pentru 15 zile a vâlceanului, timp în care autorităţile române vor îndeplini formalităţile în vederea extrădării acestuia. Potrivit IPJ Vâlcea, bărbatul era dat în urmărire naţională şi internaţională, fiind suspectat de comiterea altor două violuri pe teritoriul Germaniei. Cazul de la Mitrofani a fost preluat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, agresorul fiind cercetat pentru tentativă de omor, lovire şi alte violenţe, viol şi lipsire de libertate.

Citeste mai mult: adev.ro/nxyzu5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe