SC APAVIL SA a remediat avariile la rețeaua de apă de pe strada Republicii

duminică, 15 noiembrie 2015

 

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 9 - 13 noiembrie o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

 

S-a intervenit în vederea soluţionării avariilor la reţeaua de apă pe str. Republicii – bl. R17, inters. Maior V. Popescu cu Gib Mihăescu.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare şi asfaltare, folosindu-se 2 mc de beton şi 5 tone de asfalt pe str. Calea lui Traian Sud – bl. S19, Decebal şi Matache Temelie, precum şi în cartierul Ostroveni – bl. A34 – sc. B, A41 – sc. C, B0, A11/III.

S-au înlocuit 120 ml de reţea apă potabilă PEHD D110 pe str. Calea lui Bucureşti.

A fost asigurată asistenţa tehnică în urma solicitărilor la următoarele adrese: Eftimeşti nr. 98A, Cojocarilor nr. 20, Krusevac nr. 15A.

. Au fost executate lucrări de igienizare pentru staţiile de pompe Dealul Malului. În plus, acestea au fost pregătite pentru perioada sezonului friguros.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în          zonele Ostroveni, Zăvoi, Nord, 1 Mai, Petrişor, Colonie Nuci; s-au curăţat pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu, precum şi staţia de pompare Râureni; a fost montat un capac de canalizare compozit la inters. str. Carol I şi Căpitan Negoescu; a fost refăcută suprafaţa carosabilă după executarea lucrării la bl. A11/3 în Ostroveni; a fost înlocuit un tub de canalizare rupt Dn200 mm pe str. Dacia; au fost sudate capacele de canalizare care produceau zgomot pe str. Şt. Vodă; a fost înlocuit un robinet general la bl. R17, sc. C – str. Republicii.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 42 apometre, fiind întocmite şi un număr de 12 documentaţii tehnice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe