Mărturii din infernul francez: Teroriştii erau foarte calmi, tăceau şi trăgeau. Oamenii cădeau seceraţi

sâmbătă, 14 noiembrie 2015

Mărturii din infern: Teroriştii erau foarte calmi, tăceau şi trăgeau. Oamenii cădeau seceraţi

Mărturii din infern: Teroriştii erau foarte calmi, tăceau şi trăgeau. Oamenii cădeau seceraţi

Carnagiul de la Paris petrecut vineri noapte, in urma caruia cel putin 153 de persoane au murit si peste 200 au fost ranite, a fost un moment terifiant, iar supravietuitorii povestesc socati momentele prin care au trecut.

O marturie a unui reporter supravietuitor descrie carnagiul din interiorul salii de concerte. "Teroristii erau foarte calmi. Au reincarcat armele de 3-4 ori. Nu spuneau un cuvant. Taceau sub mastile negre si trageau", a spus acesta pentru CNN.

The Guardian a vorbit Mark Colclough, un psihoterapeut britanic in varsta de 43 de ani, care se afla cu un coleg pe Rue de la Fontaine, cand a vazut cum un atentator deschide focul intr-o cafenea.

"Era stangaci si tragea in rafale de trei sau patru impuscaturi. A fost complet intentionat, rafale profesioniste de trei sau patru impuscaturi. A omorat trei sau patru oameni care stateau pe scaune in fata cafenelei. Am vazut cum au fost impuscati. Au cazut de pe scaune pe pamant. Apoi s-a rotit si a tras intr-o masina prin geamul soferului. Apoi l-am vazut cum a mers in cafenea. S-a rotit spre dreapta si apoi spre stanga si a deschis focul. Asta a fost momentul cand ne-am acoperit. Am auzit un total de poate 15 sau 20 de impuscaturi, apoi s-a facut liniste", a povestit supravietuitorul, citat de ziare.com.

Persoanele care au asistat la momentele terifiante petrecute pe strazile din Paris au povestit, pentru presa din Hexagon, cum a decurs unul dintre atacurile simultane. "Am auzit zgomotul impuscaturilor, 30 de secunde de rafale, a fost interminabil, ar crezut ca este un foc de artificii", povesteste Pierre Montfort, care locuieste in apropiere de strada Bichat, unde a avut loc unul dintre atacuri.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/marturii-din-infern-teroristii-erau-foarte-calmi-taceau-si-trageau-oamenii-cadeau-secerati_1830347.html#ixzz3rSUi6TZe
Follow us: @realitatea on Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe