Președintele CJ, Gică Păsat, pune pumnul în gură PRESEI vâlcene! Procese pe bandă rulantă împotriva ziariștilor

joi, 12 noiembrie 2015

Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești! Publicația Ziarul de Vâlcea l-a susținut la șefia Consiliului Județean Vâlcea în urmă cu mai bine de un an pe consilierul județean liberal Gică Păsat. Îl cunoșteam bine, colaborasem de nenumărate ori, îl știam un om cinstit, la locul lui, un profesionist în meseria sa. Imediat ce și-a preluat atribuțiile, Păsat s-a transformat într-un mod inexplicabil, devenind omul de paie al președintelui PNL Vâlcea, Cristian Buican.

Știți la gâtul cui a sărit prima dată Gică de la CJ? La beregata omului care l-a ajutat cel mai mult timp de 10 ani: Mihai Bălan, fostul director de la CET Govora. Păsat a uitat de miliardele de lei încasate de la CET Govora, prin firma Interinstal. Păsat a uitat că l-am ajutat cu articole ANI DE ZILE, ca ne suna aproape zilnic să ne furnizeze „șpârle“ din interiorul PNL Vâlcea.

Până să ajungă la CJ era un mielușel cu presa, acum având Puterea în mână crede că s-a transformat în lup și vrea să înghită prea vâlceană. Sfătuit prost de consilierii săi, Gică a acționat în judecată mai multe ziare vâlcene care luptă, prin articole de presă, împotriva corupților din administrația județeană. Nu spunem că Păsat e corupt, noi doar am atras atenția asupra unor acțiuni nu tocmai în parametri legali, întreprinse de Gică Păsat în calitatea sa de președinte al CJ Vâlcea.

Bineînțeles că ne menținem toate afirmațiile din interiorul articolelor și vor veni în instanță ca martori să ne confirme cele scrise: fostul director al CET Govora, Mihai Bălan, fostul președinte al CA CET Govora, Sorin Fodoreanu, fostul director interimar al CET Govora, Doru Constantin, fostul director Producție, Nicolae Dina, consilieri județeni și multe alte persoane din administrația publică a județului Vâlcea, dar și din societatea civilă. Va fi procesul anului!

Nu ne este teamă, vom devoala în instanță intențiile liberalilor de falimentare a CET Govora și vom demonstra inlusiv faptul că licitația pentru tomograf de la Spitalul Județean Vâlcea a fost aranjată să fie câștigată de cine trebuia!

Vom reveni!

Tiberiu Pîrnău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe