Un barbat urmarit international a fost prins de politistii din Valcea

miercuri, 11 noiembrie 2015

 

Polițiștii din Vâlcea, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române, au depistat un bărbat, pe numele căruia autoritățile din Luxemburg au emis un mandat european de arestare pentru 18 furturi.

Astăzi, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea l-au depistat pe bărbatul, de 24 de ani, din orașul Bălcești.

Pe numele acestuia, autoritățile luxemburgheze au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea a 18 fapte de furt calificat și constituire într-un grup organizat, săvârșite pe teritoriul Luxemburgului, în perioada noiembrie-decembrie 2013.

Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Pitești, urmând a fi dispuse măsurile legale pentru predarea către autoritățile din Luxemburg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe