Primăria Râmnicu Vâlcea va aloca de la buget 32 milioane lei pentru proiectele europene nefinalizate în acest an

marți, 10 noiembrie 2015

Primăria Râmnicu Vâlcea va contribui la finalizarea proiectelor europene care vor depăşi termenul de 1 ianuarie cu suma de 32 de milioane lei, din bugetul local, a declarat viceprimarul Eduard Vârlan.

"Ştiu nu este tocmai o reuşită, deşi acum două luni suma pe care estimam că va trebui să o scoatem din buzunar este de 70 de milioane de lei. Multe proiecte au început târziu, contestaţii multiple, a fost şi neşansa ca unele firme să intre în insolvenţă. A fost foarte greu, dar vor fi finalizate. Cert este că, cu toate somaţiile noastre, vor fi două proiecte care vor depăşi 1 ianuarie 2016, mă refer la Complexul de Agrement Ostroveni şi Reabilitarea Zonei Centrale", a precizat Vârlan.

Astfel, la 1 ianuarie 2016 complexul de agrement Ostroveni va fi gata în proporţie de 45%, urmând ca lucrarea să fie terminată din bani de la bugetul local până în vara anului viitor.

Cel de al doilea proiect, reabilitarea zonei centrale a municipiului (parcare subterană, platou civic, pasaj subteran) va fi gata în proporţie de 55%, urmând ca în primăvară lucrarea să fie finalizată. Pasajul Tudor Vladimirescu, Podul Maternităţii, Parcul Zăvoi şi reabilitarea termică a unor blocuri, proiecte cu finanţare europeană, vor fi finalizate până la 31 decembrie 2015, a dat asigurări Vârlan. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe