Dovada INCOMPETENȚEI lui Ludovic ZELICI, director la CET Govora

duminică, 8 noiembrie 2015

Cet-Govora-SA Complex-En.-Oltenia

Susținătorii politici ai actualului director de la CET Govora, Ludovic Zelici, trebuie să știe că în „profesionalismul“ lui desăvârșit a fost la un pas să provoace intrarea în faliment a societății CET Govora în perioada octombrie 2012 – aprilie 2013!

În acest interval, acesta a condus efectiv societatea din subordinea Consiliului Județean Vâlcea, directorul general Mihai Bălan, fiind detașat la SC OLTCHIM SA.

Zelici a recunoscut o datorie uriașă către Complexul Energetic Oltenia, 97,5 milioane lei NOI, prin adresa nr. 5693 din 22 februarie 2013, CRIMINALĂ pentru CET Govora. Această adresă a fost folosită de juriștii Complexului Energetic în dosarul nr. 12640/90/2012 deschis la Tribunalul Vâlcea de CEO pentru executarea silită a CET-ului. Așadar, procesul a fost pierdut de CET Govora (mai precis de Zelici!), care ar fi trebuit să plătească către CEO uriașa sumă de aproape 100 de milioane lei noi! Bineînțeles că imensa sumă ar fi dus la falimentarea CET-ului! Aflând de imensa GAFĂ, făcută din prostie sau din interes, a ipochimenului, Mihai Bălan a blocat executarea silită, recurgând la o cale extraordinară de atac, care s-a dovedit a fi un succes pentru CET Govora! Acesta este Ludovic Zelici, „profesionistul“ pe care liberalii l-au propulsat director general la CET Govora! „Ziarul de Vâlcea“ a copiat documente din dosarul aflat la Tribunalul Vâlcea, pe care le-am atașat în facsmil!

Pe Zelici nu-l recomandă nici temperamentul super-coleric pentru funcția de director general al CET-ului. Imaginați-vă un conducător de societate, la acest nivel, care se enervează și începe să urle la partenerii de discuție. O catastrofă pentru CET! Așa s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani cu fostul director de la Oltchim, Constantin Roibu, care l-a și acționat în instanță pe directorul tehnic de la CET pentru calomnie și insultă.

„Regele Soare“ este, de asemnea, un romatic incurabil, care atunci când cade în butoiul cu melancolie nu mai iese cu zilele din birou.

De un astfel de director general are nevoie CET Govora în această perioadă deosebit de delicată, când este nevoie de o minte limpede și liniștită pentru a gândi la viitorul societății?!

Zelici a intrat în atenția OLAF și DNA! Consiliul Județean riscă să dea înapoi Uniunii Europene 15 milioane de euro!!! 

Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF) și Direcția Națională Anticorupție (DNA) au de lucru la CET Govora (județul Vâlcea)! Surse din interiorul CET Govora ne-au confirmat o informație extrem de gravă referitoare la NEREGULI  în cadrul unui proiect cu fonduri europene, în valoare de 15 milioane de euro!

Directorul tehnic (la acea dată) Ludovic Zelici a semnat (sub presiunea POLITICĂ a președintelui Consiliului Județean Vâlcea, Gheorghe Păsat și a managerului de proiect Carmen Alexandrescu!) recepția la un proiect cu fonduri europene: Implementare proiect reabilitare EPA (9) + pompe și circuit primar de termoficare din CET GOVORA, ÎN CONDIȚIILE ÎN CARE ACEASTĂ INSTALAȚIE (EPA 9) NU ESTE FUNCȚIONALĂ!!!

Specialiști din interiorul CET Govora ne-au adus la cunoștință faptul că la instalația EPA 9 cartușul pompei a fost aprovizionat greșit și NU A FOST ÎNLOCUIT așa cum era prevăzut în proiectul finanțat pe fonduri europene. Semnătura lui Zelici pe recepția unui proiect nefuncțional a fost recompensată de președintele CJ Vâlcea, politrucul liberal Gheorghe Păsat, prin numirea acestuia în noul Comitet Director de la CET Govora.

Situația este EXTREM DE GRAVĂ, existând riscul ca Uniunea Europeană să-și ceară banii înapoi de la Consiliul Județean Vâlcea! Aceleași surse ne-au confirmat că directorul de producție de la CET Govora, Nicolae Dina, NU A VRUT SĂ-ȘI PUNĂ SEMNĂTURA PE RECEPȚIA RESPECTIVEI INSTALAȚII, știind clar că nu va funcționa. Tocmai de aceea a preferat să plece la pensie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe