Iohannis, acuzat de trădare! Agenții Ungariei au vorbit în numele românilor!

sâmbătă, 7 noiembrie 2015

”Trădare la Cotroceni: agenții Ungariei au vorbit în numele românilor”, așa începe tirade acuzațiilor lansate de liderul PRU, deputatul Bogdan Diaconu, pe pagina sa de Facebook. Acesta indică în postarea sa ”cine a mai reprezentat dorințele protestatarilor la Cotroceni: Grupul pentru Dialog Social, finanțat de Soros, care a publicat în aprilie 2015 un articol în ”Revista 22” (pe care o editează) prin care afirmă că Marea Unire e un mit național”.

Citește și: Textul VIRAL care circulă printre manifestanți în a patra seară de proteste

În sprijinul spuselor sale, liderul naționalist citează din Revista 22 un articol împotriva Unirii: ”Care ar fi fost însă dorinţa lor reală? Probabil, influenţaţi de cultura maghiară, care înregistrase în ultimii ani progrese repezi printre ei, ar fi preferat să rămână în graniţele Ungariei, cu o largă autonomie, la egalitate cu celelalte naționalităţi conlocuitoare (sârbi, croaţi, slovaci etc.). De altfel, aceşti intelectuali nu reprezentau, conform obiectivului recensământ maghiar din 1910, decât aproximativ o treime din populaţia oraşelor. Ceilalţi români, care trăiau la ţară, nici nu se gândeau la unire”.

Citește și: Adrian Despot vorbește despre întâlnirea cu Klaus Iohannis

Într-o postare anterioară, Diaconu a mai criticat și prezența Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile (FDSC) la consultările de la Cotroceni pe motiv că ”a fost una dintre semnatarele apelului făcut în luna septembrie către autorități ca țara noastră să primească mai mulți imigranți musulmani pe motiv că ”România are resursele pentru a primi mai mulți refugiați decât s-au grăbit autoritățile să anunțe”. Oare asta au cerut românii în stradă? Pe cine reprezintă FDSC?”, își încheie liderul naționalist pledoaria.

Citește și: Reacție dură a PSD după negocierile dintre Klaus Iohannis și societatea civilă: Veroșii beneficiari

stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe