Șpârle și șopârle, 05.11.2015

joi, 5 noiembrie 2015
  • Contractul de achiziţie al noului tomograf de la Spitalul Judeţean a fost semnat pe 4 august 2015. Tomograful nici până azi nu este funcţional, mai are nevoie probabil, de noi achiziţii şi interese, ocazie ce îi dă posibilitatea domnului preşedinte Păsat să-şi înfigă mâna din nou până la cot în bugetul judeţului. Haideţi domn Gică - patron şi preşedinte de instituţie publică - este sau nu funcţional tomograful, când se pot folosi locuitorii judeţului de el? Noi ştim că sunteţi mielul blând şi sugeţi la două, trei oi, pardon... puţin spus. Să-i includem şi pe cei de la Sanmed, de alţii nu vorbim acum.... Credem, la cât minţiţi şi nu numai, PNL-ul dumneavoastră şi al muicanului nu va lua nici 2% în alegeri. Vă culcaţi pe urechea că electoratul fie doarme, fie se teme.

 

  • Mai mulţi locuitori de pe strada Ştirbei Vodă din Râmnicu Vâlcea, din vecinătatea parcului Zăvoi, sunt total nemulţumiţi că, peste noapte, s-au trezit... cu un nou gard amplasat dinspre partea cu parcul. Gardul a fost ridicat de firma Europan, în cadrul proiectului european de modernizare a parcului Zăvoi, însă proprietarii pun la îndoială utilitatea gardului, având în vedere că deja existau gardurile proprii amplasate la distanţă de 1-2 metri de „noua împrejmuire”. Însă, este ceva mai grav, care a fost ignorat de proiectantul lucrării de modernizare a parcului Zăvoi: gardul a fost construit chiar pe... conducta de canalizare, de fapt vechiul Râu al Morii, care a fost acoperit cu plăci de beton prin anul 1980.

 

  • Lacheul deputatului Cristian Buican, pe numele său Florel Bădele (fost director la Direcţia Agricolă Vâlcea), îşi face „încălzirea” pentru a prelua postul de director al Camerei Agricole Vâlcea, în locul... nevestei sale, Eugenia Bădele. Instituţia este în subordinea Consiliului Judeţean, dominat de liberali, astfel că nu-i va fi greu lui Cristian Buican să-şi impună favoritul la Camera Agricolă, mai ales că doamna Bădele va ieşi la pensie la începutul anului viitor.

 

  • În atenția Inspectoratului pentru Situații de Urgență: „De ce nu-i luați la întrebări pe cei de la mall-ul Cozia, care au zidit intrările la parterul cladirii sau e nevoie să moară oameni în Cozia-Winmarkt ca să se vadă ceea ce e deja vizibil?
    Suntem ipocriți dacă aprindem lumânări și nu vrem să vedem, în centrul orașului o clădire modificată în care intră zilnic mii de oameni. Probabil că au autorizații…“ Așteptăm răspunsul!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe