SC APAVIL SA a desfăşurat o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea

joi, 5 noiembrie 2015

 

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 26 - 30 octombrie o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

 

AVARII SOLUŢIONATE. S-a intervenit în vederea soluţionării avariilor la reţeaua de apă pe str. Constantin Stănciulescu nr. 16, Intr. Pădurea Verde inters. cu C-tin. Stănciulescu, A. Sacerdoţeanu nr. 32A şi Caporal Hanciu nr. 19

LUCRĂRI DE BETONARE ŞI ASFALTARE. Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare şi asfaltare, folosindu-se 10 mc de beton şi 7 tone de asfalt pe str. Calea lui Traian Sud, Buda, A. Sacerdoţeanu, Morilor, Topolog, Viilor, M. V. Popescu şi M. Eminescu.

BRANŞAMENT ÎNLOCUIT. A fost înlocuit un branşament de apă potabilă cu ţeavă PEHD D32  pe o distanţă de 28 ml – str. Calea lui Traian Sud nr. 81.

TRASEU DE APĂ REPUS ÎN FUNCŢIUNE. La solicitarea CET Govora, a fost repus în funcţiune, prin deschiderea vanei, traseul de apă potabilă la punctul Oltchim.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în           zonele Ostroveni, 1 Mai, Libertăţii şi CPL; s-au curăţat pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu, precum şi staţia de pompare Râureni; s-au montat o ramă şi un capac carosabil compozit pe str. Mr. V. Popescu; au fost montate o ramă şi un capac de canalizare carosabil personalizat pe str. Intr. Iust. Marina; a fost asigurată asistenţa tehnică pe str. Apusului nr. 28C.

52 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 52 apometre, fiind întocmite şi un număr de 7 documentaţii tehnice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe