EXPERTUL AMERICAN NICHOLAS KRALEV LE VORBEȘTE JURNALIȘTILOR DIN RÂMNICU VÂLCEA DESPRE ROLUL MASS MEDIA ȘI PRACTICAREA JURNALISMULUI RESPONSABIL

vineri, 30 octombrie 2015

 

 

Ambasada SUA are plăcerea să invite jurnaliștii din Craiova, Râmnicu Vâlcea, Sibiu și județele învecinate la o serie de seminare care vor fi susținute de expertul în diplomație internațională și comunicare strategică Nicholas Kralev. Seminarele fac parte din programele finanțate de guvernul american, menite să consolideze responsabilitatea și rolul presei în România.

Seminarul, desfășurat în limba engleză, se va concentra asupra rolului mass media astăzi, tehnici de intervievare și redactare cu accent pe schimbarea modului în care este produs conținutul media în funcție de modalitatea în care publicul receptează informația. Kralev va discuta și despreimportanța practicării jurnalismului responsabil într-un mediu competițional și cum arată viitorul jurnalismului.

Nicholas Kralev este autor, antreprenor și expert în diplomație internațională și comunicare strategică. A fost corespondent pentru Financial Times și Washington Timesla Departamentul de Stat. Este autor al unei cărți despre diplomația în secolul 21 (America’s Other Army) și moderator al unor serii de interviuri video cu diplomați și oficiali americani (Conversations with Nicholas Kralev). De asemenea, este contributor pentru The Atlantic, Foreign Policy Magazine șiThe Huffington Post. Kralev este CEO al unei firme de consultanță și training în diplomație și comunicare. Puteți afla mai multe despre Nicholas Kralev din website-ul său de prezentare - http://nicholaskralev.com/

Seminarele vor fi interactive, iar Nicholas Kralev va împărtăși jurnaliștilor din experiența sa de corespondent în domeniul politicii externe în timpul mandatelor a patru foști secretari de stat americani.

Seminarele media vor avea loc după cum urmează:

Marți, 3 noiembrie - Craiova, de la ora 14:00, la American Corner din cadrul Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman” (Str. M. Kogalniceanu, nr. 9)

Miercuri, 4 noiembrie – Râmnicu Vâlcea, de la ora 14:00, la Sala de Conferințe, parter, din cadrulBiblioteciiJudețeneVâlcea (Str. Carol I Nr. 26)

Joi, 5 noiembrie  – Sibiu, de la ora 14:00, la Sala Festivă, etaj 2, corp A, din cadrul Bibliotecii Județene "Astra" (Str. G. Baritiu, nr. 5- 7)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe