Gutau

Chiar daca s-a inscris la PNL, Mircia Gutau se declara gata sa candideze din postura de independent. Reactia sa vine ca urmare a prezentei copresedintelui Alina Gorghiu intr-o emisiune TV, in care aceasta sustinea ca valceanul nu va fi candidatul partidului.

Sfidare fara precedent din PNL la Alina Gorghiu: Am fost condamnat dar candidez!

alina gorghiu
Fost primar al Ramnicului Valcea Mircia Gutau era anuntat saptamana trecuta drept candidat al PNL la alegerile locale si se inscria in partid. Problema este ca acesta a fost condamnat definitiv pentru coruptie, iar co-presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat ca doar peste cadavrul ei va putea sa candideze Gutau."Sunt stupefiată de ceea ce s-a întâmplat la Vâlcea. Numai peste cadavrul meu va fi Mircia Gutău candidat din partea PNL!", spune Gorghiu.Dar Gutau nu se lasa, daca oamenii il vor el candideaza, iar de declaratia Alinei Gorghiu nici nu a auzit."Am fost condamnat la 3 ani si sase luni pentru o presupusa luare de mita. Nu am luat niciun leu mita. Am fost condamnat, dar nu inseamna ca asa si este. (...)

N-am vorbit cu doamna Gorghiu. Presedintele organizatiei judetene, domnul Buican, a facut aceasta propunere. Eu ca un om demn ce sunt am spus ca mai intai sa se faca un sondaj de opinie si daca eu sunt clasat bine candidez din partea PNL, daca nu, candidez ca si independent. In acel sondaj de opinie niciun membru PNL nu a avut mai mult de 5%. Eu am avut peste 50%. Pana la urma cetatenii decid cine vor sa ii conduca", a spus Gutau la Realitatea TV.

https://youtu.be/RE3w7k6rQ50