Deputatul PNL, Cristina Ancuța Pocora: Candidatura lui Mircia Gutău nu este bătută în cuie! Conducerea centrală a partidului va decide!

marți, 27 octombrie 2015

Candidatura PNL la Râmnicu Vâlcea a lui Mircia Gutău este pusă sub semnul întrebării de mai mulți lideri importanți ai acestei formațiuni politice. După ce Ludovic Orban și Teodor Athanasiu s-au opus cu vehemență candidaturii unei persoane condamnată de două ori pentru infracțiuni de corupție, a venit și rândul deputatului Cristina Ancuța Pocora să privească cu oarecare îndoială această candidatură: „Este un proces în derulare. Inca nu avem definitivate candidaturile. Discutia este la nivelul organizatiilor judetene. Este o etapa de identificare a celor mai apreciate persoane din comunitate, de masurare a potențialului acestora si de evaluare a lor de a rezolva problemele comunitatii. Conducerea centrală va decide pe baza propunerilor facute de organizatie, a studiilor si a unui set de criterii.” - a declarat deputatul Pocora pentru Ziarul de Valcea

Cristina Ancuța Pocora îl contrazice astfel pe primvicepreședintele PNL Vâlcea, Samoil Vâlcu, care a declarat recent unei publicații locale:

„Bucureştiul nu se bagă, este procedura noastră. Candidaţii de municipiu trebuie validaţi de centru, dar este o procedură formală. Dacă noi agreăm un candidat, iar partidul are încredere în decizia noastră înţeleaptă, ne lasă în pace.

Nu cred că sunt probleme să ne blocheze în demersul nostru. Responsabilitatea cade pe umerii preşedinţilor de organizaţii judeţene. Sigur, Vasile Blaga şi Alina Gorghiu sunt solidari pe această treabă şi nici noi nu vrem să-i facem de râs, aşa cum nu am făcut-o nici în campaniile electorale începute sub noul PNL. Candidaturile vor fi validate la primăvară”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe