Constantin RĂDULESCU: Aleșii PSD sunt foarte ataşaţi de comunităţile pe care le reprezintă

marți, 27 octombrie 2015

Preşedintele PSD Vâlcea, Constantin RĂDULESCU:

“Aleşii noştri locali sunt foarte ataşaţi de comunităţile pe care le reprezintă”
La sfârşitul săptămânii trecute, Preşedintele PSD Vâlcea, domnul deputat Constantin Rădulescu, s-a deplasat în teritoriu pentru mai multe întâlniri cu cetăţenii dar şi cu reprezentanţii acestora, în structurile administraţiei publice locale.

“Sunt o persoană căreia îi place dialogul cu oamenii, iar faptul că foarte mulţi dintre aceştia mi-au acordat încrederea lor, mă onorează şi mă obligă în acelaşi timp.
Merg cu mare plăcere în judeţ pentru că în 22 de ani de când fac politică şi în 15 ani de administraţie am reuşit să cunosc foarte mulţi oameni dar şi foarte multe dintre provocările sau problemele pe care le au comunităţile locale din judeţul Vâlcea.
În acest sfârşit de săptămână am mers în mai multe localităţi şi chiar dacă a fost vineri după-amiază, pe majoritatea primarilor pe care i-am vizitat i-am găsit fie la sediul primăriilor, fie în teren pentru rezolvarea unor probleme sesizate de cetăţeni.
Preşedintele PSD Vâlcea Costi Rădulescu pe terenDe aproape un an, am făcut nenumărate demersuri pentru ca localitatea Valea Mare să primească de urgenţă fonduri, întrucât la Delurieni s-a produs o gravă alunecare de teren şi dacă nu se face nimic, oamenii vor rămâne izolaţi!
Îi voi adresa personal Primului-ministru un memoriu în vederea alocării de fonduri pentru reabilitarea drumului afectat, până la sfârşitul acestui an.
În Valea Mare sunt şi astfel de situaţii, însă domnul primar Constantin Briceag şi echipa din Primăria Valea Mare au reuşit de curând reabilitarea – asfaltarea drumului Drăganu Tortoieşti, în această zonă fiind foarte mulţi oameni care, împreună cu familiile lor, vor beneficia de o cale de acces modernă şi durabilă.
Şi la Fârtăţeşti, domnul primar Nicolae Voicescu face eforturi importante pentru a-i ajuta pe cetăţeni.
L-am găsit pe domnul primar alături de constructorul şi echipa de muncitori care asfaltau drumul comunal din satul Rusăneşti pe o lungime de 1,7 km. şi drumul comunal din satul Seciul care are o lungime de 1 km.
Sunt doar două exemple de colegi social-democraţi care demonstrează ataşament şi implicare pentru rezolvarea problemelor comunităţilor care le-au acordat încrederea. “ - declaraţie deputat Constantin Rădulescu, Preşedinte PSD Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe