PSD Vâlcea, despre realizările lui Buican pentru judeţ: „există, dar lipsesc cu desăvârşire!”

duminică, 25 octombrie 2015

Biroul de presă al PSD Vâlcea ne-a transmis o replică la „mostra din gândirea creatoare a liderului judeţean PNL, domnul deputat Cristian Buican”, care săptămâna trecută declara: „De nenumărate ori am spus: dragi pesedişti, opriţi furturile, nu mai căpuşaţi  întreprinderile de stat, nu mai faceţi contracte cu firmele proprii pentru a trage bani din instituţii şi din societăţile de stat. Opriţi furturile pentru că vă duceţi la puşcărie! În această perioadă nu se mai poate fura!”.

Publicația arenavalceana.ro scrie referitor la subiect:

Trecând peste „tonul voit justiţiar” cu care deputatul Cristi Buican a încercat să-şi pigmenteze spusele, social-democraţii ne-au invitat să constatăm că liderul PNL „nu prea cunoaşte realităţile judeţului în care activează”. „În perioada 2006-2008, domnul Cristian Buican a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea. Începând cu 2008, domnia sa a deţinut demnitatea de deputat al judeţului Vâlcea, situaţie care i-a permis să fie conectat la realităţile judeţului nostru.

Din păcate, domnia sa nu şi-a asimilat nicio realitate a judeţului pentru că, în ceea ce priveşte realizările domniei sale vis-a-vis de judeţul Vâlcea, acestea probabil “există dar lipsesc cu desăvârşire”. Vrem totuşi să fim buni samariteni şi să-i spunem Preşedintelui Organizaţiei Vâlcea a PNL, că toate instituţiile subordonate Consiliului Judeţean Vâlcea au fost şi sunt conduse de colegi ai domniei sale. În ceea ce priveşte CET Govora S.A., PNL Vâlcea a avut în Consiliul de Administraţie în permanenţă doi oameni, plus unul de la aliaţii actuali PD-L, pe care-l contabilizăm tot la PNL, în timp ce PSD a avut numai doi reprezentanţi. Să mai pomenim de OLTCHIM, unde liberalii şi pedeliştii au avut oameni în Consiliul de Administraţie exact în perioada de cădere a acestei unităţi etalon a industriei vâlcene (2008-2012). Exemplele ar putea continua, dar dorim să-i oferim domnului preşedinte al PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, un proverb al poporului român care i se potriveşte perfect: Vezi-ţi bârna din ochiul tău şi nu paiul din ochiul altuia!”, au reacţionat, foarte tare, organizaţia lui Costi Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe