Copil SNOPIT ÎN BĂTAIE de o profesoară - VIDEO

sâmbătă, 24 octombrie 2015

Scenele de violență în școli sunt departe de a se fi încheiat. O nouă înregistrare video dintr-o clasă de școală arată cum un copil este snopit în bătaie de o profesoară.

Situatie revoltatoare intr-o scoala din judetul Tulcea! Un elev de 12 ani a fost lovit de mai multe ori de o profesoara, in timpul unei ore de curs, sub privirile celorlalti copii.

Femeia e la pensie, dar din cauza lipsei de personal in invatamant, face ore suplimentare in scoala din comuna. Scena violenta a fost filmata de un elev si postata apoi, de rude, pe Facebook.

Incidentul revoltator a avut loc la inceputul acestei saptamani, intr-o comuna din Tulcea. Secventa a fost filmata de un elev, care le-a spus parintilor ca nu a mai suportat ca profesoara sa-i palmuiasca intruna la ore.

Elevul respectiv a fost certat pentru ca nu scrisese lectia de pe tabla, spun colegii. Profesoara este iesita la pensie, dar preda mai multe materii tehnice.In plus, este si secretara scolii. Mama copilului palmuit a fost socata cand a auzit ce i s-a intamplat fiului ei.

Mama elevului agresat: "Ii e frica de ea, pur si simplu i-a intrat frica lui ca de cand i-a dat palmele alea. L-a luat asa de aici si si i-a dat! Ca am vazut si eu! Si m-a durut inima! E copilul meu, indiferent de ce s-ar intampla".

In aceeasi zi, profesoara ar mai fi lovit alti doi elevi, sustin copiii.

Vecina: "E si fata mea la aceeasi clasa si trei elevi s-au batut in ziua aia. Pe fata mea a durut-o. A suportat la primul elev, a suportat la al doilea elev, la al treilea nu a mai suportat si atunci a scos telefonul si a filmat. Eu ieri m-am dus la dansa la scoala ca imi tot sacaia fata ca sa stearga video."

Inspectorii scolari din Tulcea au fost socati cand au vazut imaginile si au deschis imediat o ancheta.

Inspector adjunct Mioara Ranciu ISJ Tulcea: "Vom incepe o ancheta, vom discuta cu parintii, cu conducerea unitatii de invatamant si vom lua masurile care se impun daca acest compoertament este o practica al doamnei profesor."

Pana acum, profesoara nu a putut fi contactata pentru a-si prezenta punctul de vedere.

Panait Uda, sotul profesoarei: "Ei poate au provocat-o, e posibil sa o fi provocat."

Pe de alta parte, judecatorii au dat verdictul final intr-un alt scandal dintr-o sala de curs, care a socat o tara intreaga. Invatatoarea de la Liceul de Muzica din Cluj, inregistrata in timp ce ii umilea si insulta pe copii la ora, a fost condamnata la 5 luni cu suspendare.

In plus, 60 de zile trebuie sa munceasca in folosul comunitatii. In inregistrari, invatatoarea le spunea elevilor "jumatate de creier" sau ii ameninta ca le muta gura la ceafa daca mai vorbesc. Trei parinti si-au mutat copiii de la aceasta scoala. Femeia continua sa predea insa acolo.

Vezi filmuletul aici:

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/imaginile-revoltatoare-cu-bataia-incasata-de-un-elev-de-la-o-profesoara-din-tulcea-scena-a-fost-filmata-de-un-alt-coleg.html

http://www.reporterntv.ro/stire/violenta-in-scoli-copil-snopit-in-bataie-de-o-profesoara-video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe