Șpârle și șopârle, 19.10.2015

luni, 19 octombrie 2015
  • La sfârşitul acestei săptămâni, consilierii judeţeni sunt convocaţi să decidă asupra completării ilegalului consiliului de supraveghere al societăţtii CET Govora, numit prin Hotărârea Consiliului Judeţean Vâlcea nr. 204 din 30 septembrie 2015. După cum se ştie, la şedinţa de la finele lunii trecute, au fost aleşi 7 membri în consiliul de supraveghere, însă Mihai Bălan, fostul director al CET Govora, a refuzat nominalizarea, astfel că în prezent respectivul „for de conducere” funcţionează cu 6 membri. Cele mai mari şanse să ocupe locul lăsat liber de Mihai Bălan le are liberalul Constantin Lazăr (zis Cola), chiar dacă la precedenta şedinţă a primit doar... trei voturi de la consilierii judeţeni. Însă, acum, şansele par să fie de partea lui Lazăr pentru că se aude că s-ar fi încheiat în culise o „alianţă nefirescă” pe filiera Cola-Mircea Poenaru-Gică Păsat-Buican. Vom trăi şi vom vedea!

 

  • Aşa cum era de aşteptat, invizibilul politician Marian Mirea a câştigat un nou mandat de şef al Partidului Mişcarea Populară (PMP) Vâlcea, la şedinţa de alegeri desfăşurată la Centrul de Expoziţii Sofianu din Râmnicu Vâlcea, duminică, 18 octombrie. La „eveniment” a fost invitat şi fostul preşedinte Traian Băsescu, însă acesta nu a putut veni la Râmnicu Vâlcea din cauza programului încărcat.

 

  • Controversatul liberal Dumitru Tărăşenie, preşedintele Consiliului de administraţie de la Spitalul Judeţean Vâlcea, se alătură altor consilieri judeţeni care s-au declarat... „săraci”. Tărăşenie spune în ultima declaraţie de avere că nu are locuinţe, terenuri, maşini personale, conturi bancare sau alte obiecte de preţ, iar anul trecut a trebuit să se descurce doar cu salariul... de 650 lei pe lună din funcţia de director la firma Silpack Prodcom SRL şi cu indemnizaţia de 716 lei pe lună de la Consiliul Judeţean. Reamintim că „bietul” Tărăşenie şi-a vândut în 2013 firma Vilcart Călimăneşti către omul de afaceri Constantin Chelu (decedat între timp) pentru o sumă frumoasă.

 

  • Un om de afaceri face presiuni asupra actualei conduceri de la CET Govora pentru a scoate la licitație anumite servicii, pe care „le poate presta doar el“, așa cum se întâmplă an de an. Are mai multe contracte la CET, dar nu se mai satură, vrea el TOTUL, de parcă ar mânca cu zece guri! Suntem cu ochii pe ipochimen și susținătorii săi politici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe