Bombă ! Ziaristul Romeo Popescu a sesizat Parchetul în legătură cu președintele Gică Păsat

joi, 15 octombrie 2015

Bombă ! Ziaristul Romeo Popescu a sesizat Parchetul în legătură cu președintele Gică PăsatCunoscutul ziarist Romeo Popescu i-a adresat o scrisoare deschisă interimarului de la Consiliul Judeţean Vâlcea – Gheorghe Păsat. După ce îi demonstrează destinatarului că „se ascunde ca curca în crăci”, Romeo Popescu îl anunţă că a sesizat Parchetul în legătură cu o declaraţie a consilierului judeţean Cristi Iliescu referitoare la corupţia din CJ.


"Scrisoare deschisă adresată interimarului de la Consiliul Judeţean Vâlcea – Gheorghe Păsat

Un fapt deosebit de grav s-a întâmplat la Consiliul Judeţean Vâlcea, preşedintele interimar Gheorghe Păsat fiind acuzat de consilierul judeţean Cristian Iliescu că ar fi comis acte de corupţie în funcţia deţinută, numindu-l pe acesta infractor, dându-şi, totodată, demisia din calitatea deţinută pentru că, spunea el „nu pot sta la masă lângă infractori”. Surprinzător, deşi demisia se acceptă şi nu se aprobă, Iliescu a revenit asupra hotărârii, după o după-amiază de negocieri împinse până la miezul nopţii. Miroase a şantaj!

Au trecut 15 de zile de când Vocea Valcii i-a cerut „preşedintelui” Gheorghe Păsat să se explice public privind acuzaţiilor care au fost aduse, dar acesta se ascunde (de răspuns) ca curca în crăci. Acum, de când miliţianul Dragnea, de la PSD, încearcă să promoveze prin Parlament contravenţia de „defăimare socială”, nu avem voie să scriem că interimarul nea Gică „este infractor”. E corect, n-avem voie. Scrie în Codul Civil că n-avem voie. N-avem voie să scriem nici că „este corupt”. Din nou, scrie în Codul Civil. N-avem voie să scriem nici că „este laş”, „sfidează opinia publică”, „ii este frica” „se ştie cu musca pe căciulă”, etc. Scrie în Codul Civil. Un singur lucru nu scrie în legislaţia română. Că nu mai avem voie să scriem „hoţii de la liberali”. Care este doar o nenorocită de metaforă.

Am aflat, însă, că nea Gică strânge ziarele cu critica adusă din motivul invocat mai sus, pentru a ne acţiona în judecată. Ne întrebăm şi îl întrebăm dacă mai este întreg la cap şi dacă, nu cumva, puterea funcţiei pe care nu vrea să o piardă, i-a luat minţile? Domnule, consilierul Iliescu v-a făcut public infractor şi nu aţi reacţionat. Şi nici nu aţi luat declaraţii de la martori ca să îl daţi în judecată pentru calomnie. Am făcut-o noi, în schimb, şi dacă vă ajută să dovediţi că sunteţi un liberal cinstit, vi le punem la dispoziţie.

 

Totuşi, pentru a vă ajuta în teama de opinia publică, vă anunţăm că am sesizat noi Parchetul asupra acuzaţiei ce v-a fost adusă şi nu mai aşteptăm răspunsul la solicitarea dezminţirii, că ni-l va da procurorul. Iar dacă aţi uitat, cumva, declaraţia lui Cristian Iliescu care cuprinde acuzaţii, v-o redăm, mai jos: „Nu pot să stau la aceeaşi masă cu infractorii. Care infractori? Cei din Consiliul Judeţean. Sunt alţii faţă de infractorii din CET. Două grupuri infracţionale organizate, dar diferite. Transpartinice amândouă, să ne înţelegem! N-au mamă, n-au tată. Amestecătură de politicieni, cu ziarişti, cu oameni de afaceri. Eu nu pot să stau lângă ei, e problemă, nu mă regăsesc”.

criterii.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe