Șpârle și șopârle, 15.10.2015

miercuri, 14 octombrie 2015
  • Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea organizează din nou concurs de recrutare pentru ocuparea postului de conducere de director general la Direcţia Administrării Domeniului Public (DADP). La concursul din urmă cu două săptămâni nici un candidat nu a reuşit să treacă de prima probă eliminatorie. Astfel că Primăria va organiza o nouă competiţie, ce se va desfăşura în data de 5 noiembrie 2015 (proba scrisă) şi în data de 11 noiembrie 2015 (proba interviu). Dosarele de înscriere se vor depune la registratura Primăriei, ultima zi de depunere fiind 28 octombrie 2015.Reamintim că, în luna august, inginerul Laurenţiu Teodorescu a demisionat din fruntea DADP, după aproape 8 ani de activitate, şi se aude că a „virat” spre societatea Apavil.

 

  • Saltimbancii politici Gică Păsat şi Cristian Buican a luat o mare „ţeapă” cu numirea venerabilei Elena Bădele în fruntea Camerei Agricole Vâlcea. Asta pentru că doamna Bădele mai are câteva luni şi.... iese la pensie din funcţia respectivă. De fapt, femeia asta îşi dorea: să prindă o pensiebună raportată la un salariu cât mai mare. Astfel că, acum, conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea este nevoită să reia întreaga procedură de concurs, doar pentru a a-i face un „hatâr” deputatului liberal Cristian Buican.

 

  • Primarii din Drăgăşani şi Bălceşti sunt pe cale să pună „capac” la cele două parcuri industriale din localităţile respective. Cristian Nedelcu şi Ion Curelaru se fac vinovaţi că nu vor să creeze câteva sute de locuri de muncă, pentru că altfel nu înţelegem de ce nici acum, după 2-3 ani de la demararea lucrărilor de introducere a utilităţilor, nu s-au finalizat investiţiile promise.

 

  • Se aude că berarul şef Nicu Spiridon este „pe făraş” şi va fi schimbat în curând din funcţia de director al Serviciului Judeţean de Pază Vâlcea. Spiridon a fost şi este un membru de frunte al PSD, un apropiat al fostului preşedinte al social-democraţilor, Ion Cîlea, şi, de aceea, nu mai intră în vederile noii majorităţi liberale de la Consiliul Judeţean Vâlcea. Şi aici, Buican vrea să aducă în fruntea Serviciului Judeţean de Pază Vâlcea un... lipitor de afişe de la PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe