|marți, iulie 25, 2017
 • Follow Us!

Liberalul ADEVĂRAT Ludovic Orban îi bate obrazul lui Cristian Buican: Mi se pare de neacceptat sa-l sprijinim pe Mircia Gutău, un om care a fost condamnat pentru fapte de corupție! 

ludovic-orban-explica-accidentul-rutier-in-care-a-fost-implicat

 

Ludovic Orban, unul dintre liderii cei mai populari ai PNL la nivel național, NU ESTE DE ACORD cu candidatura lui Mircia Gutău din partea PNL la Primăria Râmnicu Vâlcea. Într-o declarație exclusivă acordată directorului Ziarului de Vâlcea, Tiberiu Pîrnău (pe facebook), liberalul ADEVĂRAT Ludovic Orban a menționat următoarele:

TP: Ce parere aveti despre candidatul PNL de la Rm Valcea?

Ludovic Orban: Este doar o propunere de candidat. Eu nu voi vota in Biroul Politic National pentru Gutau.
TP: Asa de disperati au ajuns liberalii valceni?

Ludovic Orban: Nu am fost la Valcea de vreun an. Nu inteleg nici eu de unde a aparut ideea acestei candidaturi. Si mie mi se pare de neacceptat sa sprijinim un om care a fost condamnat pentru fapte de coruptie.
TP: Este vb despre disperarea sefului de filiala, ca pierde alegerile.. Si a fost facut un asa-zis dondaj… in care apare Gutau pe primul loc…

Ludovic Orban: In Valcea stam mult mai bine decat in alte judete din Oltenia. Nu vad de unde o astfel de teama.
TP: Buican e hotarat… si a spus ca Gutau va candida din partea PNL indiferent ce decizie va lua conducere PNL

Ludovic Orban: Nu poate sa candideze daca nu este votat in Biroul National. Stiti cine a facut sondajul?
TP: Cred ca Metro Transilvania..ceva de gen..unul Bruno parca…au avut niste studenti la Vl…

Ludovic Orban: Multumesc. O sa incerc sa vorbesc cu cei de la Valcea sa ma dumiresc.
TP: Iar declaratiile presedintelui referitoare la lupta anticoruptie sunt apa de ploaie…acum…

De acord. Buna seara.
Pe de altă parte citiți aici declarația disperată a liderului de la Vâlcea, Cristian Buican: 

Copreşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, a declarat că organizaţia judeţeană a liberalilor îşi asumă candidatura lui Mircia Gutău pentru funcţia de primar al Râmnicului.

„În legătură cu candidatura lui Mircia Gutău pentru primăria Râmnicului din partea PNL doresc să fac următoarele precizări – Mircia Gutău îndeplineşte toate condiţiile statutare pentru a deveni membru PNL. Mircia Gutău este creditat în toate sondajele de opinie primul în preferinţele electoratului din municipiul Râmnicu Vâlcea şi în consecinţă Partidul Naţional Liberal, filiala Vâlcea, îşi asumă candidatura pentru funcţia de primar a acestuia. Nu cred că există motive statutare pentru care conducerea naţională a PNL să aibă obiecţii la opţiunea organizaţiei vâlcene a PNL privind candidatura lui Mircia Gutău la funcţia de primar”, a precizat Buican.

La rândul său, Mircia Gutău a ţinut să mulţumească vâlcenilor pentru încredere, acordându-i cea mai mare cotă în sondajele de opinie.

„Le mulţumesc în primul rând vâlcenilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o în sondajele de opinie. Sunt convins că vâlcenii nu au uitat că ceea ce spun eu şi fac, dar şi faptul că nu am promis niciodată mai mult decât am făcut, după cum s-a văzut în cele două mandate pe care le-am obţinut la primăria Râmnicu Vâlcea. Rămâne acum să stabilesc cu domnul Buican detaliile candidaturii”, a declarat Gutău.

Comitetul Judeţean al PNL Vâlcea a stabilit, joi seara, candidatul partidului la Primăria Râmnicu Vâlcea în persoana lui Mircia Gutău, acesta fiind votat de majoritatea membrilor, existând o singură abţinere.

Mircia Gutău a fost desemnat candidatul liberalilor după ce, în urma unui sondaj de opinie, a ieşit detaşat pe prima poziţie în opţiunile vâlcenilor.

Gutău a fost primar PDL al municipiului Râmnicu Vâlcea două mandate, fiind condamnat definitiv în 2010 (când şi-a pierdut şi al doilea mandat de primar) pentru luare de mită. Din 2009, el a fost cercetat şi într-un alt dosar, fiind acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice. În ciuda condamnării, Gutău a rămas o figură populară în Râmnicu Vâlcea, în toate sondajele efectuate de mai multe institute ocupând prima poziţie.

Gutău se va confrunta, cel mai probabil, în anul electoral viitor, cu un alt fost primar PDL, actualul deputat independent Romeo Rădulescu şi cu social-democratul Ion Gigi Matei, primarul în funcţie.

 

4 Responses to Liberalul ADEVĂRAT Ludovic Orban îi bate obrazul lui Cristian Buican: Mi se pare de neacceptat sa-l sprijinim pe Mircia Gutău, un om care a fost condamnat pentru fapte de corupție!

 1. NUMAI DE 2 ORI ...

  DE FAPT, GUTAU N-A FURAT DECAT DE 2 ORI !!!
  SAU, MA ROG, NUMAI DE 2 ORI A FOST PRINS …

   
 2. Cu cine te-nsotesti ...

  „Spune-mi cu cine te-nsotesti,
  Ca sa-ti spun cine esti” …

  Asa glasuieste un vechi proverb romanesc.
  Concluzia e clara : „cinstitul” Buican de la PNL-ul Alinei Gorghiu se insoteste cu „cinstitul” Gutau de la Colibasi …

   
 3. salariat CET

  “La data de 16 decembrie 2007, Ludovic Orban a fost implicat într-un accident de circulaţie, după care a plecat de la locul accidentului şi s-a prezentat la sediul Poliţiei abia după aproape 30 de ore, fapt pentru care a ramas fără permis de conducere[2]. Ludovic Orban a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un autoturism care se afla pe marginea drumului. Martori oculari au declarat că în accident ar fi fost acroşata şi o femeie care se afla pe trotuar, iar Orban ar fi plecat apoi cu victima de la locul accidentului[2]. Deşi nici victima şi părinţii acesteia, şi nici Orban nu au recunoscut incidentul,
  în februarie 2008, procurorii au stabilit că Ludovic Orvan a lovit „uşor” o fată în timpul accidentului, dar a fost găsit nevinovat deoarece minora lovită nu a avut nevoie de mai mult de 10 zile de îngrijiri medicale, aşa cum prevede legea.[3]”
  Evident,a ramas un tip foarte popular si “adevarat”…ce daca procurorii au stabilit contrariul?

   
 4. Pingback: Inculpatul Ludovic Orban s-a opus anul trecut candidaturii lui Mircia Gutău pe listele PNL | Ramnicu Valcea Week

Leave a Response