Casa de Avocatură Cristian Sârbu a câștigat un PROCES EXTREM DE IMPORTANT pentru CET Govora! Se aude, inspectori bolșevici ai ANAF-ului, Maria David și Nicolae Stanciu?!

marți, 13 octombrie 2015
Într-un comunicat de presă, conducerea CET Govora, reprezentată de directorul general Doru Constantin, precizează că O CASĂ DE AVOCATURĂ, Cabinetul Individual de Avocatura Sarbu Cristian a câştigat UN PROCES EXTREM DE IMPORTANT pentru CET GOVORA (SE AUDE, INSPECTORI BOLȘEVICI DE LA ANAF, DAVID ȘI STANCIU, ȘI VOI LIBERALI CÂRCOTAȘI PLUS ZIARIȘTI CU CREIERE BUICANIZATE???)81209d9a64ac07dcd8e10b023462d87b_XL.
Comunicatul CET Govora: “In anul 2013 Camera de Conturi Valcea a efectuat un control la Consiliul Judeţean Valcea referitor la realizarea investitiei "Moderizare electrofiltre Cazan 7". Menţionam ca titularul investitiei era Consiliul Judeţean Valcea , iar CET Govora avea calitatea de beneficiar al acesteia.In cadrul raportului de control s-a constatat, in opinia consilierilor Camerei de Conturi, ca s-ar fi produs un prejudiciu de circa 300.000 lei.

Consiliul Judeţean Valcea a dispus sa se verifice , de către Conducerea CET Govora, daca exista persoane vinovate pentru acest prejudiciu.

Decizia Camerei de Conturi si Raportul de Control au fost contestate de către Consiliul Judeţean Valcea impreuna cu CET Govora, in cauza fiind introdus si Siemens Romania SRL, ca chemat in garanţie, formandu-se in acest sens dosarul 6868/90/2013. Siemens Romania SRL a fost contractorul general al lucrării de investitie.

Tribunalul Valcea a admis contestatia Consiliului Judeţean Valcea si a CET Govora, anuland actele de control ca fiind nelegale, prin sentinta nr. 4185/28.10.2014.

Împotriva acestei sentinte Camera de Conturi a declarant recurs la Curtea de Apel Piteşti, recursul fiind solutionat in data de 08.10.2015. Instanta Curţii de apel Piteşti a respins recurul ca fiind nefondat, decizia fiind definitiva.

Consiliul Judeţean Valcea si CET Govora au fost reprezentate in fata instantelor de Cabinetul Individual de Avocatura Sarbu Cristian”, menționează Doru Constantin, LEGITIMUL director general la CET GOVORA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe