Tanara de 27 de ani din Valcea, ucisa de un adolescent urcat baut la volan, a fost inmormantata. Era gravida in doua luni

duminică, 11 octombrie 2015

Zi innegurata la Gradistea, in judetul Valcea, unde sute de oameni au condus-o pe ultimul drum pe tanara de 27 de ani care vineri a fost accidentata mortal de un adolescent urcat beat la volan.

Sotul femeii este preot si astazi ar fi urmat sa oficieze prima lui slujba in propria parohie. Si-a plans in schimb sotia care, spun apropiatii, era insarcinata in doua luni, cu cel de-al doilea copil al lor. O fetita de 4 ani va creste de acum fara mama.

"Cu ce ti-am gresit Doamne, noi, cand ne implinisem si noi se alese praful, Dumnezeule, uite regina mea, ce femeie buna mi-a dat Dumnezeu si mi-o lua."

Si cerul a plans-o duminica pe Stefania Catalina, tanara de 27 de ani ucisa vineri dimineata in timp ce isi ducea fetita de nici patru ani la gradinita. Pe o ploaia marunta si rece, sute de oamenii au venit sa o conduca pe ultimul drum. Slujba de inmormantare a fost oficiata de 25 de preoti veniti din toate colturile judetului pentru a-i fi alaturi sotului ramas vaduv. Preluase propria parohie in urma cu o saptamana si duminica ar fi trebuit sa oficieze prima lui slujba.

"Doamne, fa odihna in pace, sufletului roabei adormitei tale Stefania Catalina, in loc cu verdeata, in loc de odihna."

Localnica: "Pacat de tineretea ei, de fetita, care creste. Ce moarte nu se mai vede."

Floarea Bolovan, ruda: "Mi-e nepoata, o fata de milioane, cuminte, zambitoare, respectuasa, sufletista."

Durerea localnicilor a fost cu atat mai mare cu cat multi dintre ei au aflat ca femeia ar fi fost insarcinata si isi dorea cu ardoare sa aduca pe lume un al doilea copil.

Fost coleg: "O pierdere foarte mare pentru intreaga lume - era insarcinata - da, am inteles ca da, din pacate - in ce luna - a doua."

Dumitru Popescu, tatal femeii: “Care plange dupa primele cuvinte "ca orice familie tanara, le era si lor drag sa traisca, aveau o fetita, aveau serviciu amandoi…"

Liliana Dragoi, matusa: "Foarte greu, ramase nenorocit pe viata. Se intelegeau, se stiau de la 13 ani, de mici copii vorbeau.”

Vintila Giurea, unchi: "Ca preot e prea cuminte sa pateasca necazuri de genul acesta la inceput de cariera. Ce mai putem spune. Suferim toti."

Soferul care a comis teribilul accident este un tanar de 17 ani din localitate, care in noaptea de joi spre vineri a baut impreuna cu un prieten, apoi a plecat la o plimbare cu masina acestuia, desi nu avea permis de conducere. In dreptul gradinitei unde femeia oprise sa isi lase fetita, tanarul incostient a pierdut controlul masinii. Stefania Catalina a fost prinsa intre masina ei si cea scapata de sub control. Baiatul de la volan a fugit apoi si a stat ascuns pana noaptea tarziu, cand politistii l-au gasit in casa unei rude. Acum este arestat. (stirileprotv.ro)

Foto: Vocea Vâlcii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe