Șpârle și șopârle, 12.10.2015

duminică, 11 octombrie 2015
  • Zilele trecute, procurorii DNA au descins în mai multe primării din ţară din cinci judeţe, în cadrul unei anchete de amploare, pentru a verifica contractele de deratizare şi dezinsecţie încheiate de societatea Coral Impex SRL din Ploieşti cu mai multe administraţii locale. Procurorii suspectează că toate aceste contracte s-au încheiat prin mituirea unor funcţionari, viceprimari sau chiar primari. Într-o prezentare a societăţii din anul 2013 publicată pe site-ul Consiliului Naţional al Întreprinerilor Private Mici şi Mijlocii din România se arată că firma ploieşteană avut de-a lungul timpului „parteneriate” cu mai mult de 30 de consilii locale din întreaga ţară. Printre primăriile enumerate se află şi cea... din Râmnicu Vâlcea, atunci când primar era Emilian Frâncu!

 

  • Bătaie maximă de joc din partea organizatorilor meciului de handbal feminin România-Lituania, desfăşurat la Râmnicu Vâlcea! Deşi se anunţase cu surle şi trâmbiţe că accesul la meci este gratuit, organizatorii, în speţă Federaţia Română de Handbal şi DJTS Vâlcea (proprietarul Sălii Sporturilor) au pus jandarmii şi poliţia să nu lase pe nimeni să intre la meci decât dacă are INVITAŢIE. Peste tot s-a anunţat că accesul va fi liber, însă bandiţii de la cele două instituţii au lăsat doar „şmecherii” care intraseră în posesia invitaţiilor pe „ochi frumoşi”. Primăria Râmnicului nu a mai avut nici o replică la acest abuz, cu toate că a contribuit cu peste 10.000 de euro la organizarea meciului. Probabil că banii proveneau chiar din taxele şi impozitele locale plătite de râmnicenii care nu au putut să intre să asiste la meciul de handbal.

 

  • Să fie oare un „semn de rău” al vremelnicului preşedinte al CJ Vâlcea, nea Gică Păsat??? Mai deunăzi, Direcţia Generală Anticorupţie, prin Serviciul Judeţean Anticorupţie Vâlcea, a organizat o întâlnire cu angajaţii Consiliului Judeţean Vâlcea, la care a participat... şi vicepreşedintele cu atribuţii de preşedinte al instituţiei, Gheorghe Păsat. Din comunicatul oficial aflăm că, în cadrul discuţiilor care au avut loc, s-a pus accent pe aspecte privind prevenirea şi combaterea săvârşirii faptelor de corupţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Șpârle și șopârle, 12.10.2015”

  1. Meciul de handbal al nationalei feminine de handbal din 08.10.2015 a fost un "meteng electoral PSD" bine orchestrat de catre semiprimarul,cioclofenderul naucitor ion jiji beton matei. A inceput campania electorala pentru fotolilu de primar al R.Valcea din iunie 2016. Pai cum putea fi recunoscut mai bine, decat inr-o sala arhiplina, spectatorii in procent de 90% valceni,intrati in sala cu invitatii psd-iste pentru VIP-uri si tichete de intrare distribuite la casele salii incepand cu orele 15 in ziua meciului. Pai cum sa nu-i dai dreptate comentatorului TV de la DIGI care a precizat ca interesele politice locale au fost la luarea deciziei magistrale, ca intrarea la m,eci sa fie gratuita. Pai in ce tara civilizata,la un meci de calificare a nationalei, intrarea este libera pentru spectatori ?? Iar ca tacamul sa fie complet, s-au adus poterele de supraveghere guarzii de la CRAIOVA ca la Rm.Valcea nu avem destui,care stau degeaba! Deci, in concluzie, dragi valceni, atentie pe cine votati in iunie 2016 la fotoliul de primar, caci de asemenea caricatura Rm.Valcea nu are nevoie. Pentru informarea corecta, costurile de sponsorizare a meciului de handbal din 08.10.2015 au fost de 500.000 lei, contributia valcenilor prin plata taxelor si impozitelor locale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe