Un ȚIGAN de 17 ani, fara permis, a lasat orfana o fetita din Valcea. Ce a facut imediat dupa accident este si mai revoltator

vineri, 9 octombrie 2015

Tanarul de 17 ani din Valcea care a circulat fara permis si a accidentat mortal o femeie de 27 de ani a fost prins si retinut joi seara

Fugise de la locul accidentului fara sa priveasca in urma si se ascunsese in casa unei rude din apropiere. O copila de 4 ani a ramas orfana de mama din pricina accidentului.

Catalina Stefania abia coborase din masina. Voia sa isi ia fetita in brate si sa o duca la gradinita. N-a banuit o secunda ca era pentru ultima oara cand isi strange copila la piept.

Tanara de 27 de ani a fost lovita in plin de un autoturism cu numere de Bulgaria, condus de un tanar de 17 ani, evident fara permis.

Unchiul victimei: "Noroc cu fata ca o avu in brate si fu mai sus decat masina si fata cazu in sant - a protejat-o - da, asa am inteles ca e lovita doar la un picior."

Dupa accident, tanarul a coborat din masina si fara sa se uite la victime s-a strecut printre oamenii adunati acolo si a disparut.

Localnicii au sarit imediat in ajutorul celor doua. Din pacate, Catalina Stefania a murit in drum spre spital.

Aurelia Prescure, cumnata a victimei: "A venit salvarea imediat, era lovita rau, spart bazinul, hemoragie interna, barba sparta, la cap lovita si piciorul spart, la fel. Fetita am gasit-o in sant."

Politistii au organizat filtre in zona pentru a-l gasi pe fugar. Oamenii sunt scandalizati si spun ca  cei din comunitatea tiganeasca circula mult in zona desi nu au carnet.

Relu Titoiu, mator: "Umbla fara permise si beti toti, ii vezi cu microbuz, cu BMW inmatriculat in Bulgaria, nu se ia nicio masura."

Fetita in varsta de 4 ani ani va ramane internata la spital la Ramnicu-Valcea.

stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Un ȚIGAN de 17 ani, fara permis, a lasat orfana o fetita din Valcea. Ce a facut imediat dupa accident este si mai revoltator”

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe