Șpârle și șopârle, 08.10.2015

miercuri, 7 octombrie 2015
  • Vineri, 9 octombrie, la Teatrul Anton Pann va avea loc o nouă ediţe a galei Topului Firmelor Vâlcene, ediţia 2015. Spre deosebire de alţi ani, ediţia ce se va desfăşura va avea parte de o premieră: momentele artistice nu vor mai fi susţinute de o vedetă adusă de la Bucureşti, ci de un grup de elevi de la Liceul de Arte din Râmniu Vâlcea. Vom reveni cu detalii în numărul viitor despre câştigătorii de la Topul Firmelor Vâlcene!

 

  • Potrivit ziarului „Indiscret în Oltenia”, noul membru al consiliului de supravecghere de la CET Govora, George Rădulescu, a ajuns în PNL printr-o succesiune de fuziuni. Iniţial, acesta a activat în PDL, de unde a plecat la Forţa Civică, unde, în campania electorală din 2012, a fost vicepreşedinte al filialei. După alegeri, între el şi preşedintele FC Vâlcea, Laurenţiu Baranga, a intrat discordia, Rădulescu acuzându-l pe Baranga de o ţeapă de 30.000 de euro cu maşini noi cumpărate din străinătate. După ce liberalii au luat conducerea administrativă a judeţului, Rădulescu şi-ar fi dorit ceva „sprijin” din partea partidului. „Sprijinul” s-a lăsat aşteptat (poate şi din cauza relaţiei mult prea apropiate pe care o are cu Petre Ungureanu, un adversar al lui Cristian Buican), iar Rădulescu începuse să aibă manifestări de disidenţă prin filială. Cum s-a ivit momentul potrivit, acesta a fost propus şi votat în Consiliul de supraveghere al CET Govora. Susţinerile politice liberale pentru noii membri ai acestui consiliu au fost făcute în felul următor: fostul PDL i-a propus pe George Rădulescu şi Gabriel Tomescu, iar vechii liberali, pe Ion Oprea şi Lazăr Constantin. Pentru Constantin a pledat prietenul acestuia, consilierul Mircea Poenaru. Motivul a fost nu numai prietenia, ci şi o invocată „reparaţie” pe care ar fi trebuit ca partidul să i-o facă lui Constantin. Aceasta, deoarece, în 2013, fiul său a fost dat afară de la Hidroelectrica, în plină guvernare USL.

 

  • Comunistul „doctor în economie” Constantin Rotaru a reuşit rara performanţă de a se afla concomitent în două studiori de televiziune locale. „Minunea” s-a întâmplat marţi seara, când Rotaru era în acelaşi moment în direct la două posturi TV: Etalon şi VTV. Însă, Constantin Rotaru este un „mic copil” faţă de consilierul judeţean PSD Adrian Buşu, care a reuşit „magia” de a ocupa concomitent... toate cele trei televiziuni, dar acolo a fost vorba de două emisiuni înregistrate şi doar una live.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Șpârle și șopârle, 08.10.2015”

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe