Conducerea Finanțelor Vâlcea sare în apărarea inspectorilor politici David și Stanciu

miercuri, 7 octombrie 2015

Drept la replică

Dreptul de a informa opinia publică este bazat pe bună credinţă, iar ziaristul are îndatorirea de a relata adevărul, bazându-se pe corecta şi reala informare şi documentare, putând da publicităţii numai informaţiile de a căror veridicitate este sigur, după ce în prealabil a verificat din surse credibile.

Precizăm că, în cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vâlcea nu au fost identificaţi angajaţi care să fie revoltaţi sau să manifeste atitudini negative faţă de colegii David Maria şi Stanciu Nicolae, funcţionari publici la Serviciul inspecţie economico financiară din cadrul Direcţie Generale Regionale a Finanţelor Publice Craiova, în legătură cu controlul efectuat la SC CET GOVORA SA.

Pe de altă parte publicarea unor date nereale în legătură cu activitatea sau conduita unor angajaţi din cadrul AJFP Vâlcea aduce grave prejudicii acesteia şi trebuie să fie reparate de persoanele vinovate.

Nu în ultimul rând menţionăm că, în exercitarea funcţiei publice, funcţionarii publici din cadrul instituţiei noastre au acţionat şi vor acţiona pentru punerea în aplicare a dispoziţiilor legale, în conformitate cu atribuţiile care le revin, cu respectarea eticii profesionale, având un comportament profesional şi o atitudine obiectivă, neutră faţă de orice interes politic, economic, religios sau de altă natură.

 

Cu stimă Hrebenciuc Ioan

Şef administraţie

 

NR – Titlul ne aparține

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Conducerea Finanțelor Vâlcea sare în apărarea inspectorilor politici David și Stanciu”

  1. A.J.F.P.VALCEA, are ca inspector financiar si un individ care in calitate de primar,perioada 2000/2012, a luat mita din partea celorlanti functionari din cadrul primariei STOENESTI jud.VALCEA,25 ha de padure,impreuna cu GUGU CRISTINEL,dovad Titlu de Propietate nr.11, din 19.09.2003,emis de Prefectura VALCEA.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe