ȘOC! Deputatul Buican este noul director de la CET Govora! Prima măsură: taie salariile muncitorilor roșii!

marți, 6 octombrie 2015

Deputatul liberal Cristian Buican rupe pisica-n două! Buican a demisionat din Parlament și, printr-o ședință extraordinară de Consiliu Județean, a fost numit director general la CET Govora. Prima măsură luată de liderul liberal a fost să taie la jumătate salariile la muncitorii de la CET, cu adeziune la PSD și să le mărească la cei cu carnet de partid liberal! Imediat după această măsură, Buican a luat decizia de a rezilia toate contractele CET-ului cu diverse firme și să încheie contracte numai cu patroni liberali, cu dare de mână parandărătnică! La Mina Alunu l-a pus director pe primarul Boeangiu, care cumulează acum două funcții și care s-a autodespăgubit cu câteva miliarde de lei pentru un teren și o căsuță a familiei, care erau situate taman în zona de exploatare minieră. Buican nu s-a oprit aici, l-a pus pe Romulus Bulacu director economic, pe Cristian Iliescu director de marketing și pe nepoata Iulia Buican, șefă la comunicare. Ziariștii de partid au pupat deja papucul generalului de la CET și drept recompensă au primit câte doi lei pentru un suc. Tot fondul de publicitate merge, se știe, la fetițele dulci, cele protejate de controale. Inspectorii ANAF David și Stanciu au primit pensie pe viață de la CET cu această ocazie pentru înalte servicii aduse societății. Râdem, glumim, dar purceaua e moartă-n coteț!

Agenția Lol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “ȘOC! Deputatul Buican este noul director de la CET Govora! Prima măsură: taie salariile muncitorilor roșii!”

  1. Sa vina musulmanii aia mai repede, sa dea cu bombe in CJ si alte instituții ale statului, ca noi nu suntem in stare sa ii eliminam pe toti bolsevicii astia. Ii votam la fiecare scrutin sperând ca poate totusi nu sunt toti niste nenorociți. Toti, absolut toti, sunt niste corupți, cu foamea in gât, perversi si pusi pe distrugere. Divide te impera! Au furat statul, fura si de la cel mai amărât, distrug toate locurile de munca, distrug viitorul familiilor, tinerilor. Totul este o continua lupta de Supraviețuire! Nu le e frica de nimeni si nimic, pt ca toti sunt pe mana. Se au la mana unii pe altii, se îndatorează tocmai pt a se ajuta in astfel de cazuri. DNA ul doarme in ghete, DGA ul e găina, SRI ul au luat razna si aia! Pacat! Oricum era o situatie grea si inainte, dar de acum se va alege praful de tot! Mi e Rușine sa spun ca sunt roman! Suntem vai de noi!

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe