Un experiment social a demonstrat cat de usor este sa atragi o tanara intr-o cursa!

duminică, 4 octombrie 2015

Cativa oameni s-au hotarat sa realizeze unexperiment social pentru a putea vedea cat de usor cad in cursa tinerele din ziua de astazi. Rezultatele acestui experiment socialsunt foarte ingrijoratoare, deorece tinerele s-au lasat ademenite de catre un strain si s-au urcat in duba lui.

Tanarul Coby Persin este initiatorul acestuiexperiment social, acesta dorind sa vada cat de usor poate fi pentru un pedofil sa atraga o tanara naiva prin intermediul unor retele de socializare.

Primul pas pe care tanarul Coby l-a facut a fost sa isi creeze un cont fals de Facebook, sustinad faptul ca are 15 ani. Acesta a trimis cereri de prietenie catre 3 fete cu varstele de 12, 13 si respectiv 14 ani, avand acordul parintilor lor de a fi puse la incercare. Timp de cateva zile Coby a socializat cu aceste fete, apoi propunandu-le sa se intalneasca fata in fata.

Prima fata pusa la incercare este Mikayla, o fata in varsta de 13 ani. Aceasta dupa cateva zile in care a socializat cu Coby a acceptat sa se intalneasca cu baiatul. Mare i-a fost suprinderea in momnetul in care la locul intalnirii se afla tatal ei, care pe buna dreptate era foarte furios. In acel moment fata in varsta de 13 ani si-a dat seama la ce pericol s-a putut expune si cat de grava era situatia.

Urmatoarea situatie este una la fel de grava, deorece  urmatoarea fata pusa la incercare pe nume Julianna in varsta de 12 ani, crezand ca tatal sau doarme, deschide usa casei sale necunoscutului cu care a vorbit cateva zile pe Facebook. In momentul in care a deschis usa si l-a vazut pe tatal sau, Julianna si-a dat seama de gravitatea faptelor sale.

In ultimul caz al acestui experiment social o avem protagonista pe Jenna care se urca in masina unui necunoscut,masina in care se aflau si parintii fetei. In momentul in care Jenna s- urcat in masina, parintii fetei au vrut sa o sperie si mai tare, acestia purtand cagule si incepand sa traga de ea. Dupa ce i s-a spus ca in masina se afla parintii ei, Jenna si-a dat seama ce greseala mare a putut sa faca.

Asadar, imaginile surprinse in filmuletul de mai jos sunt socante, deorece acestea demostreaza cat de naive pot fi tinerele din ziua de astazi. (jurnalista.net)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe